zabezpečení proti krádeži

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
Odpovědět
JirkaF

Re: zabezpečení proti krádeži

Příspěvek od JirkaF » 16 kvě 2010, 15:50

pepcco píše:.... dosť. Spolieham na Zeder a na havarijnú poistku. ;)
No, v mém případě by asi ten Zender byl lepší, než ten Mister-Lock na obrázku. Zvlášť potom, co RomanK napsal o tom jednoduchém překonání toho zamykání zpátečky když mám táhla. Problém je, že v ČR to montujou snad jen v Hodoníně, nebo kde. :x A druhý problém je, že komfort jeho používání je asi dost malý. Lézt pořád kamsi pod volant.... si koleduje o to, abych to brzo přestal používat....

Můžeš sem lupnout fotky jak to vypadá v Tvém autí, prosím?

Reklama

JirkaF

Příspěvek od JirkaF » 16 kvě 2010, 15:59

Tereza píše:... by to asi mělo jít, otázkou je, kolik to bude stát.
No, to mi taky tvrdili u Vika i jinde, že to horní zamykání je jen na Škodice. Ale nenechal jsem se zviklat a šmátral až jsem vyšmátral tohle. Napsal jsem tam mail (je to někde na Ostravsku) a zatím nic. Našel jsem další firmu, která má na stránkách že montuje Mister-Lock, jen ne tuto variantu. Tak jsem tam taky napsal. Uvidíme.

Tereza

Příspěvek od Tereza » 17 kvě 2010, 14:41

JirkaF píše: Zvlášť potom, co RomanK napsal o tom jednoduchém překonání toho zamykání zpátečky když mám táhla.
Tak jen otázka, jak poznám, jestli mám táhla nebo tyče? Nebo to maj všechny Astry stejný? Já sice vim, že můj slavnej defend neni všemocnej, ale mám aspon takovej falešnej pocit většího bezpečí :).
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW

JirkaF

Příspěvek od JirkaF » 17 kvě 2010, 17:16

Tereza píše:
JirkaF píše: Zvlášť potom, co RomanK napsal o tom jednoduchém překonání toho zamykání zpátečky když mám táhla.
Tak jen otázka, jak poznám, jestli mám táhla nebo tyče? Nebo to maj všechny Astry stejný? Já sice vim, že můj slavnej defend neni všemocnej, ale mám aspon takovej falešnej pocit většího bezpečí :).
Tím si nejsem úplně jist. U Opla, když jsem se ptal kolik že chtějí za zamykání zpátečky, kontrovali dotazem zda mám táhla nebo to druhé. Já jsem na ně použil univerzální esperanto "pohled idiota č.5" :oops: a on se šel juknout. Odkrytoval ten plast pod ručkou a já tam zahlédl několik tlustých rovnoběžných drátů a on řekl "táhla, to je za 8". Druhou variantu jsem neměl tu čest zatím vidět.

Jinak už mi odepsali z levnech alarmů že to bude za 3 400,- + montáž. U nich v Ostravě +2 000,-. Do OV nejedu, ale určo to zvládne i můj mechanik, nebo jejich doporučenej v LBC.

jamborek

Příspěvek od jamborek » 17 kvě 2010, 18:15

hojte, jak jsem si stihl přečíst všechny vaše příspěvky, tak už mě napadá jen toto, co by se dalo také použít proti krádeži ;)
byť tento pán je o 5cm menší a 7kg lehčí, tak v podstatě jsme na tom stejně :?:
Přílohy
autoalarm
autoalarm
Opel Astra H, Caravan, 1,9 CDTi, 110kW

Tereza

Příspěvek od Tereza » 17 kvě 2010, 18:39

JirkaF
Aha, takže můžu mít zřejmě oboje. Ten prostor pod ručkou jsem sice už několikrát viděla, ale že bych se na to měla ptát, to mě nenapadlo.

Pán má smysl pro humor, moje máma měla něco podobnýho v kufru na dně, po tom co jí čmajzli rezervu (plnohodnotný kolo, hliník), tak jim taky nechala vzkaz, ze už tam nic nenajdou, když jí to ukradli. Ale tenhle pán to tedy vymakal víc. Ale já bych si to do auta nedala.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW

vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vojta » 17 kvě 2010, 19:17

každopádně profi zloděj má rušičku gsm takže se o své zdraví nemusí tolik bát 8-)
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

jamborek

Příspěvek od jamborek » 17 kvě 2010, 19:57

vojta píše:každopádně profi zloděj má rušičku gsm takže se o své zdraví nemusí tolik bát 8-)
Tak to máš recht Vojto...bylo to jen pro zpestření ;)
Opel Astra H, Caravan, 1,9 CDTi, 110kW

pepcco

Příspěvek od pepcco » 17 kvě 2010, 20:14

JirkaF píše:
... A druhý problém je, že komfort jeho používání je asi dost malý. Lézt pořád kamsi pod volant.... si koleduje o to, abych to brzo přestal používat....
Komfort použivania? Ja v tom nevidím žiadny problém! Vôbec si nemyslím, že by to bolo nejak zložité alebo namáhavé! Ja ho tiež nepoužívam stále, ale keď som niekde pred nákupným centrom, tak som pokojnejší, keď ho mám uzamknutý. ;)
Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1

JirkaF

Příspěvek od JirkaF » 17 kvě 2010, 21:36

pepcco píše:
JirkaF píše:
... A druhý problém je, že komfort jeho používání je asi dost malý. Lézt pořád kamsi pod volant.... si koleduje o to, abych to brzo přestal používat....
Komfort použivania? Ja v tom nevidím žiadny problém! Vôbec si nemyslím, že by to bolo nejak zložité alebo namáhavé! Ja ho tiež nepoužívam stále, ale keď som niekde pred nákupným centrom, tak som pokojnejší, keď ho mám uzamknutý. ;)
Můžeš sem plácnout fotky prosím? Pod volantem máš jistě čisto. :D

Odpovědět