Výmena oleja?
Výmena oleja?
Zdravím, chcel som sa spýtať po koľkých km meníte olej vo Vašej astričke? Ak dávate originál GM alebo aj iné?
A ešte jedna otázočka: mal som meniť olej po 15 tis. km avšak nejako nevyšiel čas a nabehal som naviac 1500 km a už mi svieti aj nápis INSP môže sa niečo stať?
Vďaka za všetky odpoveďe
A ešte jedna otázočka: mal som meniť olej po 15 tis. km avšak nejako nevyšiel čas a nabehal som naviac 1500 km a už mi svieti aj nápis INSP môže sa niečo stať?
Vďaka za všetky odpoveďe
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
- Reklama
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výmena oleja?
Ak tam mas longlife tak nic, ale aj normalny urcite vydrzi o trosku viac a nic vazne sa nestane .
Ludia tu pouzivaju original GM longlife ale menia ho kazdych 15 tisic, ja sa chcem tiez drzat tejto zasady.
Ludia tu pouzivaju original GM longlife ale menia ho kazdych 15 tisic, ja sa chcem tiez drzat tejto zasady.
No ja dávam tento ale výrobca udáva že je originál predpísaný pre Opel a aj v servisnej knižke z nemecka odkial mám auto dovezené je napísaný: http://www.liqui-moly.de/liquimoly/prod ... _1192.html
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
můžeš tam dát jakejkoliv olej splňující požadovaný normy, většinou v každym servise dávaj něco jinýho, třeba u nás v liberci dávaj elf protože za to prej dostali od elfu zvedáky
já používám zásadně GM olej, protože do opla podle mě patří opel olej
já používám zásadně GM olej, protože do opla podle mě patří opel olej
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Já se chci taky zeptat na výměnu oleje,mám tam teď CASTROL 5W30.Po kolika km by jste měnili?V knize "Jak na to" se píše že diesel s filtrem pevných částic po 30000km.Mně se to zdá hodně.Mám najeto 13000km.
Zafira 1,9CDTI 88kW rok 2006
Zafira 1,9CDTI 88kW rok 2006
Výrobce říká 30t km, místní oborníci říkají 15t km, takže měním po 15ti. Není to zase tak drahý (zvlášť když koupíš olej třeba u Vojty) a motoru to rozhodně udělá dobře.
Ano, presne tak, u gecka menim po 10 u hacka po 15
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- vojtavojta
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
menis si to sam alebo ides do servisu? autorizak/obycajny?milosh píše:Ano, presne tak, u gecka menim po 10 u hacka po 15
Dam auto kamosovi co ma servis a uz to jede, ja nemam prostory na vymenu ani garaz
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet