Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Kazdej chce bydlet v baraku ale pak jsou stejne nalepeny jeden vedle druhyho a cucite si do oken jako na sidlisti tak nevidim moc rozdil krome toho ze mate hypoteku do smrti.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Mluvíš mi z duše miloshi
A ty z toho poznáš odkud to jen focený??? Takovejch ulic jsou stovky...Krom toho tam neni vidět moje bydliště . A je to o domech obecně, ne o tom mym...milosh píše:Kdyz mas v avataru fotku tveho bydliste tak se nediv
Takhle bych to zas neviděla, záleží co si vybereš. Jasně, že sou tady i takový králíkárny, ale tak to je otázka volby (a peněz). Já už bych na sídliště nikdy nechtěla, na tohle si zvykneš rychle. Ale fakt je ten, že je to ráj pro zloděje, to jo. A ono hypotéku doživotně maj dneska lidi i na byty na sídlišti, žádný byty v Praze už nejsou levný...nevim jak v jinech městech, ale tady je drahý všechno.milosh píše:Kazdej chce bydlet v baraku ale pak jsou stejne nalepeny jeden vedle druhyho a cucite si do oken jako na sidlisti tak nevidim moc rozdil krome toho ze mate hypoteku do smrti.
Já jsem ale nechtěla vyvolat diskusi o kultuře bydlení, ale o zbrojnim průkaze. Má ho někdo?
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
milosh píše:Kazdej chce bydlet v baraku ale pak jsou stejne nalepeny jeden vedle druhyho a cucite si do oken jako na sidlisti tak nevidim moc rozdil krome toho ze mate hypoteku do smrti.
Nevím, satelity moc nemusím. Na druhou stranu než platit nájem 16000 a víc, radši ve svým a třeba v satelitu..
A ty už si dokončil, že máš čas po webe brúzgať
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Před chvílí odešli tesaři...
Čo tak po nich poupratovať.
A ako to vyzerá? Dúfam že ti do toho neprší
A ako to vyzerá? Dúfam že ti do toho neprší
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nerejpej do něho. ty máš všechny letadla opravený?
Hrubý úklid proveden, neteče, bo jsme měnili jen stojky a pásky..
Úklid na čisto bude až v neděli, zítra jedeme k dennymu a dnes toho mám od rána plný kecky...
Úklid na čisto bude až v neděli, zítra jedeme k dennymu a dnes toho mám od rána plný kecky...
Aby som si náhodou nemyslel že mám dobré auto,vyšiel som na Rally,a po 20 KM SOM ZASTAVIL NA BENZINKE,z motoru strašné zvuky,strašne to tak klepe ,okolo motoru smrad splodín,keď otvorím viečko oleja strieka trošku olej.....takže prvé prognózy Vačka,Ventil,alebo hlava...čiže asi je moj čas s Astrou H u konca, lebo podla opravy sa rozhodnem či si to nechám,ale momentálne je to 10% pre a 90% proti
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005