Spotreba benzinu 1.4, 1.6, 1.8, 2.0
Re: Spotreba benzinu 1.4, 1.6, 1.8, 2.0
Já jezdím s 1.4 66 Kw každý den do práce 18 Km.Dovolím si podotkonout že jedu o chvilku spíš a proto si mohu dovolit jízdu na klobouka.Palubní PC mi ukazuje spotřebu a to je i podle výpočtu-plná-plná nádrž 5.8Litru!!!Podotýkám že jedu mimo město.Pokud jedu po Brně už je to horší.Věř,nebo nevěř, je to tak.Franta.
- Reklama
Hm, .. já mám také 1.4 a podle BC spotřeba 6,5, .. a to si myslím, že jedu s docela lehkou nohou
Tak přidávám svůj příspěvěk, viz. foto. Astřička za těhlech 750km zažila pouze jednou cestu Terezín a zpět, jinak každej den jen do práce přes město (cca 3km) a z práce domů, maximálně na nákup. Řekl bych tedy, že na spotřebu nejnáročnější režim. Navíc se v autě střídám s přítelkyní, protože nezřídka jedu domů služebákem z pozdních cest.
Tak to je slusny Rozhodne bych ale zmenil podsviceni displeje na verzi co jsem mel ja kdyz jsem mel GID, protoze to tvy soucasny neni vubec hezky
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
jj, taky mám přepnuto na inverzní zobrazení, vypadá to řekl bych líp. Mmch Pueblo tu češtinu máš díky navigaci, nebo to jde i s CD30?
Pueblo ma CD70, do CD30 to nejde, musis udelat upgrade kolego, vsechny nas to cekacorsaczek píše:jj, taky mám přepnuto na inverzní zobrazení, vypadá to řekl bych líp. Mmch Pueblo tu češtinu máš díky navigaci, nebo to jde i s CD30?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No vzdyt tak jsem to myslel
Podsvícení jsem měl taky na NOC, ale před nedávnem jsem si to přepnul, protože mi do auta pralo sluníčko a prd jsem viděl, tak jsem to dal na automat. Ale souhlas s váma, že na noc je to lepčejší
Tak jsem včera tankoval po 430 kilometrech klidný jízdy, okresky + 100 km dálnice kolem 120 km/h. Výsledná spotřeba 6,25 PP ukazoval 6,7. Je pravda, že jsem tankoval u OMV a možná se tam dalo ještě něco málo narvat, ale stejně super výsledek.