UHP - mobilní portál s technologií bluetooth
Re: UHP - mobilní portál s technologií bluetooth
JA to delal podle toho navodu co pises, jetware jsem smazal bylo k nicemu. Kazdopadne mam WM 6.5
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Jsem si dovolil ze svoji zahradky clanecek napsat a par fotek udelat pro majitele telefonu s Windows Mobile
https://www.opel-astra-h.cz/jak-spojit- ... ws-mobile/
https://www.opel-astra-h.cz/jak-spojit- ... ws-mobile/
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ahoj bohužel mám zkušenost jako Vl@do, zkoušel jsem dvakrát instalovat, ale bez úspěchů. Telefon se připojí bez problému a připojení drží, ale žádný kontakt se do UHP nenakopíruje.
Hegio
Opel Zafira B, 1.9 CDTI, motor Z19DTH (5/2006)
A verzi WM mas jakou? 6.5 taky jako ja?
-
- Kontaktovat uživatele:
problém může být způsoben starší verzí firmwaru v UHP. Chtělo by to zjistit a případně aktualizovat...hegio píše:Ahoj bohužel mám zkušenost jako Vl@do, zkoušel jsem dvakrát instalovat, ale bez úspěchů. Telefon se připojí bez problému a připojení drží, ale žádný kontakt se do UHP nenakopíruje.
- da sa nejak dostupne upgradovat o.s. v HTC Diamond2 z WM 6.1 na 6.5 ?
- co sa firmware v UHP4 tyka, poziadal som som cloveka, ktory mi ho programoval (vojta) o aktualizaciu na najnovsiu verziu. Zda sa, ze v UHP bol rovnaky rocnik firmware ako jeho najnovsia verzia, pretoze sa aktualizacia nedala previest. Mam pocit, ze sa jedna o polovicu r.2009. Existuje uz novsi firmware?
- co sa firmware v UHP4 tyka, poziadal som som cloveka, ktory mi ho programoval (vojta) o aktualizaciu na najnovsiu verziu. Zda sa, ze v UHP bol rovnaky rocnik firmware ako jeho najnovsia verzia, pretoze sa aktualizacia nedala previest. Mam pocit, ze sa jedna o polovicu r.2009. Existuje uz novsi firmware?
Ja mam UHP v aute mesic a mam tam posledni verzi, ale to je otazka i na RomanaK jaka to vlastne verze je Samo ze i Vojta top bude asi vedet
Upgrade na nejnovejsi verzi WM 6.5 by ti to melo nabidnout samo ne? JA uz to tam mel pri koupi
Upgrade na nejnovejsi verzi WM 6.5 by ti to melo nabidnout samo ne? JA uz to tam mel pri koupi
V HTC mám 6.1 a UHP bude asi čtyři roky stará verze. To asi bude tím.
Hegio
To bude ten problem
Chcel by som si namontovat UHP ale ani netusim co vsetko musim mat. Odhadujem ze treba aspon GID, ten uz mam. A teraz neviem ci to bude fungovat aj CD30 alebo aj radio treba lepsie. A este jedna technicka otazka. UHP vie asi pracovat naraz iba s jednym telefonom ale zapamata si aj viac? Cize zalezi od toho aky k nemu prave zapojim. Nechce sa mi totiz zakazdym parovat. Ak by mi este vedel niekto aj pribliznu cenu dat tak to by som bol uplne nadseny.