Sraz na Slovensku u Kesiho - Léto 2011
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sraz na Slovensku u Kesiho - Léto 2011
Tak prosím !Je přidána anketní otázka!
+
Chtěl bych poprosit Kesiho(až bude mít čas a nebude se hrabat v letadlech),jestli by sem nehodil nějaké info nebo nějakou svoji představu kde ,co a jak!Stačí odkaz a třeba měsíc konání!Tuším že jsme mluvili o létě!
Já jen, aby všichni věděli kam je v planu jet!
Vím ,že je to až za rok ,ale co !
+
Chtěl bych poprosit Kesiho(až bude mít čas a nebude se hrabat v letadlech),jestli by sem nehodil nějaké info nebo nějakou svoji představu kde ,co a jak!Stačí odkaz a třeba měsíc konání!Tuším že jsme mluvili o létě!
Já jen, aby všichni věděli kam je v planu jet!
Vím ,že je to až za rok ,ale co !
- Reklama
uvidíme,třeba se i já připojím,ale přeci jenom je to až za rok
Tak myslím, že účastníci Ředkovce se vyjádřili už před týdnem...
to Pepino : tak tak
koukám,že už jsi taky hodil hlas do ankety nahoře
snad to klapne,aby nebyli děcka na letním táboře, to by je mrzelo
koukám,že už jsi taky hodil hlas do ankety nahoře
snad to klapne,aby nebyli děcka na letním táboře, to by je mrzelo
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tlumík:Jsem rád že se děckám taky líbilo.
Samothe: Pokud koupíš tak s tebou počítáme hergot!
Jinak se už taky těším!
A doufám že se tam ,když jsem slíbil fuzakovi, že se do toho příště opřeme!Pivo,víno,nějakej panák a je to.
Samothe: Pokud koupíš tak s tebou počítáme hergot!
Jinak se už taky těším!
A doufám že se tam ,když jsem slíbil fuzakovi, že se do toho příště opřeme!Pivo,víno,nějakej panák a je to.
takže když nekoupím tak nemám jezdit jo
Po tom co jsem slyšel od Pery1976 jsem připraven i s rodinou na výlet. Chci poznat další pohodový super lidi. Takže jedu.
Ešte že ste ma predbehli , ale je to dobre lebo budem môcť podľa záujmu vybrať veľkosť zariadenia aké bude potreba. O mieste zrazu som už uvažoval ale je potrebné vedieť aspoň zhruba počet osôb. Myslím že by to malo byť aj zo stravou. Miesta pobytu hodím zvlášť do témy aby ste si vybrali, ale predbežne si predstavujem slovenský raj (Stratená, Dobšiná, Mlynky, Dedinky...) alebo Nízke Tatry (Krpáčovo, Tále, Demänová...) Je možné aj priamo Košice a blízke okolie (Luník 9 ). Tak len hlasujte a ja sa postarám o ďalšie
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Já jsem pro Lunik, v Ostravě to je normální ,jít někde oblečen a rád -a domů nasraný a ..jen tak-obrazně -
re Kesi - jasně se stravou - úplně bomba bylo nyní ,jak to domluvil Oton - vymyslel to se žádnou večeří v So- velmi dobře- víš jak chutnal tvůj kotlíkový gulage /ale nyní už mě znáš- zelenina tam být musí ,ale talííř je maso,maso maso
re Kesi - jasně se stravou - úplně bomba bylo nyní ,jak to domluvil Oton - vymyslel to se žádnou večeří v So- velmi dobře- víš jak chutnal tvůj kotlíkový gulage /ale nyní už mě znáš- zelenina tam být musí ,ale talííř je maso,maso maso
Astra H 1.6 TWINPORT, 77kW / Z16XEP /
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mišo skuz pak během času nahodit nějaký odkaz na ten areál,který budeš chtít!Myslím že SVK ráj je dobrá volba! kdyby jsi potřeboval s čímkoliv pomoci tak řekni!Nevím jak je to s posíláním s penězma na slovensko(účet) ale od vás sem je to prý problém!Takže klidně vyberu peníze a pak je pošlu všechny naráz,at nemá každý starosti s platbou.
A myslím že nás bude do 20 aut!!
Na řetí h/B sraz nás už bude do 40 aut
A myslím že nás bude do 20 aut!!
Na řetí h/B sraz nás už bude do 40 aut