Budoucnost map pro CD70, DVD90
Budoucnost map pro CD70, DVD90
Zajimalo by me jak casto a jaky mesic v roce vychazeji nove mapy a zda bude pokracovat aktualizace kdyz uz vyjely nove modely (Astra J, Insignia) kde budou mapy asi jine nebo se mylim?
A jeste by me zajimalo zda jsou nejake mapy kde je CR a Nemecko na jednom disku? Mam CD70. Diky.
A jeste by me zajimalo zda jsou nejake mapy kde je CR a Nemecko na jednom disku? Mam CD70. Diky.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Budoucnost map pro CD70, DVD90
Nove zatial nevyslo nic, checkujem to dost casto. A CR s Nemeckom na 1 CD nezozenies, existuje 9 roznych CD so statmi pre CD 70 Navi.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
ok dik taky uz jsem na to koukal ja jen jestli to nema nekdo zbastlene treba cr+de na jedne placce
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Je tohle poslední verze , nebo je někde k sosnutí nejnovější ?swabel píše:....Nove zatial nevyslo nic, checkujem to dost casto.....
http://forum.renaultclub.cz/viewtopic.p ... &start=700
Když tak prosím link
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
bubo píše:Je tohle poslední verze , nebo je někde k sosnutí nejnovější ?swabel píše:....Nove zatial nevyslo nic, checkujem to dost casto.....
http://forum.renaultclub.cz/viewtopic.p ... &start=700
Když tak prosím link
DVD90 - Europe - 2009/2010
http://www.digital-kaos.co.uk/forums/f1 ... aps-86487/
Kdo chce a vi kde hledat at si pro DVD90 najde BMW DVD Road Map Europe High 2010, vypalit na 2vrstve dvd, 1 rychlostne pomoci clonecd, vyzkousenou na 2 zafirach a maka to jako fik
Opel Zafira 19 CDTi Cosmo, Bi-xenon, panorama, webasto, MKJ, MVK.....
Nekdo tady psal, tusim ze RomanK, ze mapy od BMW do nasich opliku nejsou diky jine grafice pokud se dobre pamatuju? do CD70 to asi nejde co?
CD70 je jine, ale urcite pujde najit jiny vyrobce aut ktery pouziva stejnou navigaci po strance HW a tim padem i stejna CD. Navi pro BMW obsahuje navic nejake POI body, ale opel je neumi pouzivat a presto to maka pac je to zalozene siemens daytona navi, tedy doufam, prodavam jak jsem koupil
Opel Zafira 19 CDTi Cosmo, Bi-xenon, panorama, webasto, MKJ, MVK.....