VTÍPKY ... :)

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
Uživatelský avatar
Juray
Příspěvky: 1032
Registrován: 06 led 2009, 21:26
Bydliště: Vroutek
Kontaktovat uživatele:

Re: VTÍPKY ... :)

Příspěvek od Juray » 03 kvě 2010, 22:03

Tak to je mazánec :D 8-) Podle mě tohle na ně, asi jako jediný platí.
Muj kolega z práci udělal něco podobnýho, má starou astru F a předjela ho podobnou myškou taky octavie s rozdrbaným zadním nárazníkem a týpek v ní to zahamstl! Kolega to jen tak tak strhl a předjel ji. Octávka ho hned předjela znovu a sanžila se, marně, ujet. Kolega jel za týpkem až někam do příštího města kde zastavili a kolega ji týpkovi párkrát loupl a potom mu starý hever z astry omlátil o obě levé dveře a ukopl ten nárazník :D (měl to snad být pojistný podvod - zabrzdí, on do něj narazí a týpek si zahojí rozbitý nárazník)

Reklama
 

Uživatelský avatar
Oton
Moderátor
Příspěvky: 2697
Registrován: 24 srp 2008, 00:12
Bydliště: Lelekovice ,okr.Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: VTÍPKY ... :)

Příspěvek od Oton » 03 kvě 2010, 23:47

Pěkné pěkné!Naši členové z prahy a okolí snad prominou! ;)

Uživatelský avatar
Samothe
Moderátor
Příspěvky: 4098
Registrován: 13 črc 2008, 09:34
Bydliště: Vratimov

Re: VTÍPKY ... :)

Příspěvek od Samothe » 04 kvě 2010, 07:38

dost dobrý :lol: :lol: :lol:

Uživatelský avatar
Oton
Moderátor
Příspěvky: 2697
Registrován: 24 srp 2008, 00:12
Bydliště: Lelekovice ,okr.Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: VTÍPKY ... :)

Příspěvek od Oton » 13 črc 2010, 11:19

Mitsubishi Pajero
vrazí do skupinky 16-ti cikánů
a všechny je rozmasakruje.
Řidič v klidu vystoupí,
sedne si na kapotu, zapálí cigaretu
a dívá se na tu hromadu masa.
Za několik minut dorazí policejní auto,
z něhož vyleze policajt.
Chvilku se dívá na tu spoušť,
nevěřícně kroutí hlavou
a nakonec se obrátí a řidiči auta povídá:
Jakou rychlostí běželi, když do vás vrazili ?"

Uživatelský avatar
beavis
Příspěvky: 1119
Registrován: 05 říj 2009, 00:36
Bydliště: Severní Čechy

Re: VTÍPKY ... :)

Příspěvek od beavis » 13 črc 2010, 12:04

:mrgreen: :mrgreen:
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)

Uživatelský avatar
Samothe
Moderátor
Příspěvky: 4098
Registrován: 13 črc 2008, 09:34
Bydliště: Vratimov

Re: VTÍPKY ... :)

Příspěvek od Samothe » 13 črc 2010, 23:20

:lol:

mimar
Příspěvky: 172
Registrován: 08 čer 2010, 16:41

Re: VTÍPKY ... :)

Příspěvek od mimar » 14 črc 2010, 13:44

Program Přítelkyně Plus! 1.0

V současné době provozuji poslední verzi programu Přítelkyně a nedávno jsem s ní měl určité potíže. Odjakživa provozuji PijteSKamarády 1.0 jako svoji základní aplikaci a všechny verze Přítelkyně, které jsem zkusil, se s touto aplikací hádaly. Slyšel jsem, že PijteSKamarády 1.0 běhá docela dobře, pokud necháte Přítelkyni běžet jen na pozadí a s vypnutým zvukem.

Zdá se, že Přítelkyně má také často problémy běžet současně s mými programy Golf a Lyžování a často se snaží Golf nebo Lyžování zrušit kvůli jakémusi časovému konfliktu. Na druhou stranu PijteSKamarády 1.0 neprojevuje naprosto žádné konflikty nebo neslučitelnost s mým programem Golf nebo Lyžování. Asi jsem měl zůstat u verze Přítelkyně 1.0, ale měl jsem za to, že upgrade na Přítelkyně 2.0 by mi mohla přinést lepší výkon. Po měsících konfliktu a dalších problémů jsem se poradil s kamarádem, který již má s Přítelkyní 2.0 určité zkušenosti.

Říkal, že pro provozování Přítelkyně 2.0 nemám pravděpodobně dost cache a systémových prostředků a k tomu, aby pořádně chodila, bude prý asi vyžadovat Ring (tuším že Token) ...

Měl pravdu. Jakmile mi došla cache a jakmile jsem zjistil, že nikdo, kdo má jen trošku zdravého rozumu, už (Token) Ring neinstaluje, odinstalovala se Přítelkyně 2.0 automaticky sama. Brzy potom jsem instaloval beta verzi Přítelkyně 3.0. Bohužel, v programu se vyskytla nějaká chybka a při prvním použití mně zavirovala. Musel jsem si vyčistit celý systém a dát si na chvíli voraz. Velmi opatrně jsem upgradoval na Přítelkyni 4.0. Tentokrát jsem použil SCSI sondu a navíc jsem nainstaloval protivirovou ochranu. V téhle konfiguraci to fungovalo bezvadně, dokud jsem nezjistil, že Přítelkyně 1.0 na mém systému ještě stále na pozadí běží.

Snažil jsem se znovu pořádně rozchodit Přítelkyni 1.0 a přitom nechat Přítelkyni 4.0 nainstalovanou. Přítelkyně 4.0 měla ale novou funkci, o které jsem nevěděl: byla schopna detekovat přítomnost jiné verze Přítelkyně v systému a dokonce s ní jakýmsi způsobem komunikovat. Výsledkem bylo okamžité automatické odinstalování obou verzí ...

Verze, kterou mám teď, běhá velmi pěkně, ale i s ní jsou určité problémy. Stejně, jako ostatní verze Přítelkyně je psána v nějakém obskurním jazyce, kterému prakticky vůbec nerozumím, natož abych ji byl v tomto jazyce schopen přeprogramovat. Po pravdě řečeno, mám za to, že se věnuje příliš mnoho pozornosti vzhledu a dojmu, než požadované funkčnosti. Pro slušné propojení s vaším hardwarem navíc obvykle potřebujete pozlacené kontakty. A také se mi nelíbilo, jak jsou všechny verze Přítelkyně "objektově orientované".

Před rokem upgradoval jeden můj kamarád svoji Přítelkyni na verzi Přítelkyně Plus! 1.0, která je "Terminate and Stay Resident" - to jest i po vypnutí zůstává v systému. Zjistil pak ale, že Přítelkyně Plus! 1.0 po roce přestane chodit, pokud ji neupgradujete na Snoubenku 1.0. Kamarád to udělal, ale brzy musel Snoubenku 1.0 upgradovat na Manželku 1.0, která prý nemilosrdně likviduje všechny jeho volné zdroje. Zabrala mu veškerý prostor a nedovolí mu nainstalovat si cokoliv jiného. Jeden z primárních důvodů, pro který se odhodlal k upgradu na Manželku 1.0, byla skutečnost, že podle reklamy měl balík s Manželkou 1.0 obsahovat ještě dodatkový program SexZdarmaPlus - kamarád prý chtěl vyzkoušet zejména nějaký nový plug-in. A ještě ke všemu musí být systém pěkně zahřátý, abyste s ní mohli cokoliv dělat.

Ačkoli o to kamarád nežádal, s Manželkou 1.0 mu přišla i Tchyně 1.0, která se automaticky startuje jako pop-up a nelze ji korektně vypnout. Řekl jsem mu, ať si zkusí nainstalovat Milenku 1.0, ale kamarád prý slyšel, že když nainstalujete Milenku 1.0, aniž byste předem odinstalovali Manželku 1.0, přepíše vám Manželka 1.0 všechny soubory MSMoney a pak se sama odinstaluje. Milenka 1.0 se pak rovnou odmítne instalovat tak jako tak, protože nebudete mít dost volných zdrojů, které jsou před její instalací automaticky kontrolovány.

Tipy dalších uživatelů: Existuje několik užitečných utilitek pro rychlé odinstalování programu Přítelkyně. Funguje na všechny verze. Jsou to: TýdenSeNemej Full Version DenněOpilý 1.40 vol. BarBrowser 99

Dávej též pozor, abys nenainstaloval zastaralou verzi programu Přítelkyně (například ver.1937). Taková instalace se doporučuje jen v případě, že má příznivý vliv na tvé systémové zdroje a podílí se na jejich efektivnějším využívání. Tyto starší verze navíc většinou nemají automatickou kontrolu existence dalších verzí Přítelkyně nebo Milenky.

Upozorňuji na velice častý výskyt viru v aplikacích Milenka bez rozdílu verze. Označuje se Stará Blažková. Projevuje se tím, že detekuje základní data aplikace Milenka, exportuje je do aplikace Manželka a ta se důsledkem toho stává velice agresívním programem napadajícím celý systém. Celá situace velice často končí hláškou: "Nyní můžete počítač bez obav vypnout".
Astra H Caravan 1.7 CDTi, 59 kW, r. v. 2005

Uživatelský avatar
Samothe
Moderátor
Příspěvky: 4098
Registrován: 13 črc 2008, 09:34
Bydliště: Vratimov

Re: VTÍPKY ... :)

Příspěvek od Samothe » 16 črc 2010, 11:26

Byl jsem v autobusu, kde byla i jedna
cca 16ctka???
Měla na tváři silnou vrstvu make-upu.
Nastoupil chlapec přibližně v jejím věku a
po zkoumavém
pohledu na její tvář prohlásil:
"Paštika patří na chleba a ne na ksicht..."
Nastalo hrobové ticho.
Všichni jsme byli zvědaví, jak a jestli
vůbec dívka
odpoví a nebo jestli se rozpláče.
Neuběhlo ani 5 sekund, když hlasitě
prohlásila:
"A ču*ák patří do p*če a ne do autobusu ..."
:lol:

Uživatelský avatar
oblhut
Příspěvky: 1315
Registrován: 03 dub 2010, 16:41
Bydliště: Břeclavsko

Re: VTÍPKY ... :)

Příspěvek od oblhut » 16 črc 2010, 16:20

Potkali se malý ušní maz,malý zubní kaz a malá poševní kvasinka.
Malý ušní maz povídá:Každý ráno se mě snaží dostat taková tyčinka s vatou,mám co dělat,abych se schoval.
To nic není,povídá malý zubní kaz,to já se každý ráno a večer schovávám před kartáčkem a zubní pastou.
To ještě vůbec nic není,říká malá poševní kvasinka,každou noc ke mě čumí takový holohlavý čuně,co neví,jestli má jít dovnitř,nebo ven a nakonec mě poblije celý domeček.
Malý zubní kaz na to:Tak toho hajzla znám taky!
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw

Uživatelský avatar
hombre_71
Příspěvky: 1228
Registrován: 06 úno 2010, 15:27
Bydliště: Náměšť nad Oslavou

Re: VTÍPKY ... :)

Příspěvek od hombre_71 » 16 črc 2010, 19:05

Žena je dobrý sluha ....ale zlý pán :)

Odpovědět