Jakou motorizaci do Zafiry?
Jakou motorizaci do Zafiry?
Tak ne ze bych sel koupit Zafiru zitra ale mozna vyhledove bysme ji domu koupili, vymenili za Gecko ktery je sice v dobrym stavu ale precejen uz to je 12ti lety auto tak bych rad casem obmenil vozovy park.
Ale otazka zni, najedem kazdym autem cca 10t rocne, takze nevim zda by byl dobry benzin na tak tezky auto anebo spise diesel ktery se ale podle me na tak maly najezd nevyplati, ale zase kdyby to papalo 5-6l na dalky tak porad nekde jezdime
Ale otazka zni, najedem kazdym autem cca 10t rocne, takze nevim zda by byl dobry benzin na tak tezky auto anebo spise diesel ktery se ale podle me na tak maly najezd nevyplati, ale zase kdyby to papalo 5-6l na dalky tak porad nekde jezdime
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Re: Jakou motorizaci do Zafiry?
Muhošu s tímhle nájezdem benzín. A navíc, ne, že bych nafťáky nějak hanil, spotřeba super, ale když tady čtu: výřivý klapky, DPF filtr, stará známá chyba 500 nevim co, žhavící svíčky....pořád něco , tak já osobně bych volil benzín. Však on Tě nesežere . Asi bych šel do tý silnější 1,8......
Naposledy upravil(a) pueblo dne 29 dub 2010, 09:36, celkem upraveno 1 x.
když diesel tak 1,7 bez DPF
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Vojto, ty překvapuješ... Já osobně když diesel, tak 1,9. Ta 1,7 mi přijde na Zafiru málo..
81 nebo i 92kw ti přijde málo?Pepino_GH píše:Vojto, ty překvapuješ... Já osobně když diesel, tak 1,9. Ta 1,7 mi přijde na Zafiru málo..
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Ale ta 1.7 92kw by mohla stacit ne? I kdyz to je teda jen v manualu ale to bych snad prezil stejne bysme to asi moc nehonili po meste
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Nazdar páni
Ja mám Zafiru 1,9 DTH 110kw s DPF filtrom a úplne v pohode.
Regeneruje sa cca každých 1200km stane sa že počas regenerácie proste zastanem v garáži , ale to asi len 2x. Mám ju skoro rok a motoricky teda celkom bez akýchkoľvek problémov.
Na ceste ten motor nemá chybu, po dialnici na 6 a chcem predbiehať tak len pridám a už je tam 150 aj zo šiestimi. No a v meste na ¾ plynu len treba radiť. Zaberá od 1200 otáčok tak nemá žiadny problém.
A čo sa týka spotreby, veľa jazdím mesto tak podľa PP 6,4 l/100km.
Tak zatiaľ len maximálna spokojnosť. 1,9 DTH 110kw
PS: uvidíme do kedy.
Ja mám Zafiru 1,9 DTH 110kw s DPF filtrom a úplne v pohode.
Regeneruje sa cca každých 1200km stane sa že počas regenerácie proste zastanem v garáži , ale to asi len 2x. Mám ju skoro rok a motoricky teda celkom bez akýchkoľvek problémov.
Na ceste ten motor nemá chybu, po dialnici na 6 a chcem predbiehať tak len pridám a už je tam 150 aj zo šiestimi. No a v meste na ¾ plynu len treba radiť. Zaberá od 1200 otáčok tak nemá žiadny problém.
A čo sa týka spotreby, veľa jazdím mesto tak podľa PP 6,4 l/100km.
Tak zatiaľ len maximálna spokojnosť. 1,9 DTH 110kw
PS: uvidíme do kedy.
Vojto, já mám asi jiný vztah k 1,7 od ISUZU, vždyť to víš.. Na Miloshův roční nájezd je podle mne ideál 1,8 103kW..
Ja si zatím na Isuzu nemůžu ztěžovat
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz