klimatizace problém
Re: klimatizace problém
opravdu nemate odkaz kde je otevřena kapota a je to ukazany klima a co k ni patři jak to tam je když se divam s čela? diky všem za radu................s tou klimou nemam žadnou zkušenost jak jsem psal jinak jsem si na autech lecos opravil
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
- Reklama
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
kompresor klimy pri zapnuti cvakne a je to citit i na vykonu motoru ze chvili klesnou znatelne otacky pri zanuti..
Opel Astra OPC
martini píše:opravdu nemate odkaz kde je otevřena kapota a je to ukazany klima a co k ni patři jak to tam je když se divam s čela? diky všem za radu................s tou klimou nemam žadnou zkušenost jak jsem psal jinak jsem si na autech lecos opravil
Keby si si dal do podpisu aký máš motor možno by sa dalo poradiť skorej
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
taky jsem už dolíval olej a vodu do ostřikovačů, ale do klimatizace bych se sám nepouštěl, stejně s tím skončíš u někoho, kdo tomu rozumí...
Pepo dúfam že nie opačnePepino_GH píše:taky jsem už dolíval olej a vodu do ostřikovačů, ale do klimatizace bych se sám nepouštěl, stejně s tím skončíš u někoho, kdo tomu rozumí...
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
okno je čistý, tak jsem to snad nespletl...
Zdravim dneska jsem koukal na ten chladič klimatizace a mam ho poškozeny, v mistě za mřižkou narazniku asi něco proletlo chci se zeptat je šance když ten předek chladiče myslim tim ty přičky nejsou kompletni a jsou některy vypadnuty že by to mohlo po doplněni chlad . kap. makat nebo musi byt ten chladič neporušen a je to v haji mam i foto ale nechce se mi to tu vlest
O tom podobným problému tu psal RomanK, typický problém Aster - spodek odrezne a musí se vyměnit. Zkus hledat, někde to tu musí být.
EDIT: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... it=tahokov
EDIT: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... it=tahokov
mam tři fota v počitači ale nemohu je sem dostat...................
myslim si,že mi klima málo chladí jak by to mnělo být optimálně nebo hned naplnit?