Chcem sa spytat na 2 veci, tykajuce sa ostrekovaca.
1. Ako zistim, kolko kvapaliny tam este mam? Minule som to pozeral a nejako som nic nezistil... Kedze raz som uz zazil, na sluzobnom aute, parkilometrovu a zaroven nekonecne dlhu jesennu jazdu bez ostrekovaca a dostupnosti akejkolvek kvapaliny, pricom mi stierace nasucho hrkotali po zablatenom celnom okne, nerad by som si to zopakoval.
2. Ako najjednoduchsie vymenit kvapalinu v ostrekovaci za dokladne rozmiesanu, vhodnu, nemrznucu zmes?
ostrekovac - zostavajuca rezerva, priprava na zimu
- maro.sk
- Kontaktovat uživatele:
ostrekovac - zostavajuca rezerva, priprava na zimu
Astra H 1.6/85kW Enjoy (2008)
- Reklama
Re: ostrekovac - zostavajuca rezerva, priprava na zimu
No já to dělám tak, že vystříkám zbytek letní kapaliny (pokud jí tam není ještě moc !) dokud není nádobka prázdná a doleju nemrznoucí směs. Protože v hadičkách je ještě letní směs, která by určitě zamrzla tak ostřikuju ještě tak dlouho, dokud nezačne stříkat ta nová nemrznoucí tekutina.maro.sk píše: 2. Ako najjednoduchsie vymenit kvapalinu v ostrekovaci za dokladne rozmiesanu, vhodnu, nemrznucu zmes?
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Re: ostrekovac - zostavajuca rezerva, priprava na zimu
No, veru jedine vystriekat. Nadrzky ostrek. nemavaju vypustak, ze by sa to naraz vypustilo prec Obdobny problem mam este od leta, ked som kupil super vymakanu lacnu srac** z Tesca - ze tekuty stierac proti muskam. No hnus! Cele auto jak od oleja. Musim to cele vystriekat co najskor von, dat umyt auto a konecne tam nalejem modru od Sherona do -20 .
Astra H 1,6 16V kombi