IV. ASTRA Sraz Praha-Letňany 24.4.2010
Re: IV. ASTRA Sraz Praha-Letňany 24.4.2010
Ostrava se chystá na páteční souboj na motokárové dráze... v kart - centrum v Práglu... tak kdyby se chtěl někdo přidat, tak do středy dejte vedět do SZ, ať víme kolik míst zamluvit... zatím jsme co já vím, tak 6 (Frydex + 2, Schumak, možná Zigi, Pitman,...). čím více tím bude větší sranda... www.kart-centrum.cz
Astra G caravan 1,6 16V 74kW - bejvalka
6x Astra H Caravan 74 - 92kW CDTI,
Zafira B, 1,7 CDTI 81kW, 7 míst,
Astra J S.T., 2,0 CDTI, 121kW,
Insignia ST (Facelift), 2,0CDTI 143kW, OPC line
Vivaro B, 1,6CDTI 103kW, 9 míst
www.rentalcarsczech.eu/nase-vozy/
6x Astra H Caravan 74 - 92kW CDTI,
Zafira B, 1,7 CDTI 81kW, 7 míst,
Astra J S.T., 2,0 CDTI, 121kW,
Insignia ST (Facelift), 2,0CDTI 143kW, OPC line
Vivaro B, 1,6CDTI 103kW, 9 míst
www.rentalcarsczech.eu/nase-vozy/
- Reklama
Tak ja uz jsem doma asi 2 hodky, sice jsem tam byl jen od 4 do 5h ale i tak jsem pokecal s par lidma a i nove tvare poznal, samozrejme na vsechny se nedostalo ale tak snad na podzim treba Def udela neco podobneho 8)
Pocasi super a aut taky pozehnane, tentokrat foto ja nemam tak musime pockat az nekdo doda
Pocasi super a aut taky pozehnane, tentokrat foto ja nemam tak musime pockat az nekdo doda
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Já se zdržel asi 2 hodiny, bylo to fakt super, háček nebylo moc, ale vidět jsme byli Fotky stáhnu, jen mi poraďte kam to nahrát, aby to mohlo stáhnout víc lidí (znám jen uschovna.cz ).
dej to klido na tu uschovnu ale posli odkaz jen me ja to hodim sem na server tady si je bez cekani muze stahnout kdokoliv
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Konečně někdo kdo i fotil. Já jen chodil kecal a radil
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Počasí vám krásně vyšlo! Těším se na fotky
Doufám že budeme mít taky tak pěkně!
Doufám že budeme mít taky tak pěkně!
Tak par prvnich fotek zde, zatim nemam cas delat html galerie tak aspon v ZIPu ke stazeni to najdete na webu, kdo mate dalsi fotky muzete mi je posilat na muj mail MILOSH CENTRUM CZ nebo pripadne treba na edisk nebo uschovnu a pak mi poslete odkaz at to muzu stahnout a dat to sem na server, diky.
https://www.opel-astra-h.cz/4-astra-zaf ... 24-4-2010/
https://www.opel-astra-h.cz/4-astra-zaf ... 24-4-2010/
Tak počasí přálo, seznámil jsem se s několika pro mne novými obličeji , pokecal s těmi starými a teď už jen vzhůru na Ředkovec..
To je fajn, že ste si to užili, já jsem se sice chystala, když to bylo za humnama, ale nakonec to dopadlo tak, že to byl jedinej víkend, kterej jsem byla na Moravě . Tak třeba za rok.
Jen na těch fotkách nějak nikoho nepoznávám....
Jen na těch fotkách nějak nikoho nepoznávám....
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW