Sada žárovek
Sada žárovek
Ahoj, v autě mi chybí sada žárovek a pojistek, což je jestli se nepletu povinná výbava. U Oplu stojí celý set skoro 700,- což mi přijde dost. Nevyplatilo by se koupit to každý zvlášť? Jestli ano, kde a co to obsahuje? Můžete napsat vlastní zkušenosti?
Díky
Díky
- Reklama
Re: Sada žárovek
tak to mi taky zajima.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ja to nemám,ani si to kupovať nebudem...zdá sa mi že u nás už to neni povinné a ak ma policajt zastaví poviem mu nech mi ukáže ako si mám vymeniť žiarovku keď u 1,9cdti neni miesto ani na prst okolo svetiel...ukecám to že musím s tým chodiť do servisu....horšie by bolo keby bol policajt majiteľ Astry a povedal by mi vytoč koleso v podbehu máš dieru na výmenu žiarovky ...ale ja dúfam že policajti o tejto ceste nevedia
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
No ja si prave rikam, proc je zbytecne drazdit takovou malickosti. Staci ze je drazdim rychlosti, telefonovanim atp.
Tak tohle tak řešim už delší dobu. Originál sada je děsně předražená a policajti to bohužel kontrolujou, když už nevědi coby. Já mám nějakou univerzální sadu s H7 právě pro pojicajty, ale čert ví, jestli kdybych ty žárovky někdy vyměnit musela, jestli by vůbec pasovaly, spíš ne.
A co pojistky? Ty jsou v tý sadě taky, taky univerzál. Potřebuju nějaký spešl Opel?
A co pojistky? Ty jsou v tý sadě taky, taky univerzál. Potřebuju nějaký spešl Opel?
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Ahoj,
já mám taky univerzální sadu s H7čkou, zatím všechno pasovalo, pojistky musej bejt ty malý, co jsou např. v KIA apod. Tak jsem to tam splichtil do sady a hotovo.
Každopádně jsem zažil situaci, kdy v Octavii 2 mě policajti donutili měnit tuším H7čku abych nemusel platit pokutu, tak bacha ať si ji vůbec dokážete vyměnit. U modrnéch aut je to z nedostatku místa čím dál tím složitější
já mám taky univerzální sadu s H7čkou, zatím všechno pasovalo, pojistky musej bejt ty malý, co jsou např. v KIA apod. Tak jsem to tam splichtil do sady a hotovo.
Každopádně jsem zažil situaci, kdy v Octavii 2 mě policajti donutili měnit tuším H7čku abych nemusel platit pokutu, tak bacha ať si ji vůbec dokážete vyměnit. U modrnéch aut je to z nedostatku místa čím dál tím složitější
Opel Astra H Caravan 11/2006, 1.6 16V 77kW Z16XEP (2009-2017)
Volkswagen Touran 04/2017, 1.4TSI 110kW (2017-)
Volkswagen Touran 04/2017, 1.4TSI 110kW (2017-)
Já měnil v astře H7 v potkávačkách i H1 v dálkovejch a ty dálkový jsou daleko větší gynekologie než ty potkávačky
Sice se u těch potkávaček asi člověk víc může zamazat od kola, ale přes ten podběh to jde docela dobře.
Sice se u těch potkávaček asi člověk víc může zamazat od kola, ale přes ten podběh to jde docela dobře.
To by mi zajímalo, jak policajti řeší, že mi žárovka praskla během této jízdy a podle manuálu jsou schopni ji vyměnit jenom v servisu (u Astry to neni, ale už sem to někdy viděl)... Zabavili by mi techničák a poslali s pokutou na vlak?
To už je podle mě jen o tom, na jakýho vola narazíš...
Ahoj všem,
já mám sadu od OSRAMu přímo na Astru vč. pojistek. Cena myslím byla asi 350,-, je to už rok. Tyhle sady by měli mít u Elitu, Autobenexu...
já mám sadu od OSRAMu přímo na Astru vč. pojistek. Cena myslím byla asi 350,-, je to už rok. Tyhle sady by měli mít u Elitu, Autobenexu...