https://www.opel-astra-h.cz/jak-odstran ... -interval/arpi píše:Prosím ako vymažem na display-i interval servisnej prehliadky Int Sp ?Prípadne dá sa nastaviť informovanie o najbližšej prehliadke ?
Dík.
NÁVOD::Čtení kódových chyb na Opel Astra H
Re: NÁVOD::Čtení kódových chyb na Opel Astra H
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Camilla
- Kontaktovat uživatele:
denny píše:Zjištěn únik v systému nasávaného vzduchu.Camilla píše:cricketo píše:Celý týden kód chyby 050074 a dnes vyskočila další 227911 co znamená.
Zafira 1,9 16v, 74 kW, motor Z19DT(údaje opsané z TP), na motoru štítek Z19D
taky jsem měla 50074 a teď mám 227911.. čistili mi vzduchový filtr, měnili hadičky, tak tam asi něco zapomněli..
děkuju.. furt něco, k sakru..
Camilla
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTi 16V (AC) Elegance, 88 kW, zlatá metalíza
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTi 16V (AC) Elegance, 88 kW, zlatá metalíza
Zdarec lidicky.Mam problem.Sviti mi na palubovce auticko s klickem.Zkousel jsem podle navodu [seslapnout plyn,brzdu a tak] vycist kod chyby,ale nejde to.Jediny co to dela pri pouzitym postupu je to,ze mi v urcitym intervalu problikava kontrolka motoru [zluta ikona motoru].Nevim si s tim rady.Mam Astru 1.4 16v r.v. 2005.Diky za rady
Pokud se ti nic nezobrazuje, tak motor asi chyby nemá. Když jsem měla astru bez chyb, tak ten test taky nereagoval. Ale pokud ti autíčko klíček svítí, tak je to dost divný, že to nic neukáže...
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
- david.tomko
Můžeme prosím někdo vysvětlit jak mám chápat zobrazené infomrace ke zbývajícím km do výměny oleje? stačí vysvětlit na obrázku tady https://www.opel-astra-h.cz/jak-odstran ... -interval/milosh píše:arpi píše:Prosím ako vymažem na display-i interval servisnej prehliadky Int Sp ?Prípadne dá sa nastaviť informovanie o najbližšej prehliadke ?
Dík.
Díky
Opel Astra H Caravan N-Joy 1,6 Twinport
tuto otazku som aj ja dal a neviem odpoved
- david.tomko
Mě to připadá jako kdyby to byl rok a měsíce
Opel Astra H Caravan N-Joy 1,6 Twinport
Dnes mě zmizelo autičko s klíčem Když se nedávno objevilo , vyblikal jsem známé chyby 01616 a 016145
Podle rad tady z fora jsem vyměnil baterku v dálk. ovlad. , ale chyba zůstala dál zapsaná a autíčko dál svítilo. Prý když je závada odstraněna , tak by se to mělo ( asi po 20x nastartování ) samo vymazat a přestat svítit to autíčko . Asi to bylo za více než 20x startů , ale funguje to Autíčko dnes zhaslo ( spolu s ESP ) před nastartováním a po vyblikání závad - 00000 .
Podle rad tady z fora jsem vyměnil baterku v dálk. ovlad. , ale chyba zůstala dál zapsaná a autíčko dál svítilo. Prý když je závada odstraněna , tak by se to mělo ( asi po 20x nastartování ) samo vymazat a přestat svítit to autíčko . Asi to bylo za více než 20x startů , ale funguje to Autíčko dnes zhaslo ( spolu s ESP ) před nastartováním a po vyblikání závad - 00000 .
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
Taky už se mi jednou vymazali závady sami. Ale bylo to mnohem víc než 20 nastartování, trvalo to zhruba měsíc, denně minimálně 2 starty, někdy mnohem častěji. A když si ted vyblikneš závady, tak ti to hlásí 0000? Já když jsem tam neměla chyby, tak mi ten test nefungoval...bubo píše:Prý když je závada odstraněna , tak by se to mělo ( asi po 20x nastartování ) samo vymazat a přestat svítit to autíčko . Asi to bylo za více než 20x startů , ale funguje to Autíčko dnes zhaslo ( spolu s ESP ) před nastartováním a po vyblikání závad - 00000 .
Btw, jak vyměnim baterku v dálkovym ovladání? Nějak se mi to moc nechce rozebírat a jezdit s tim do Opla mi připadá divný. A jaká je tam baterka, obyč, že se to dá běžně koupit?