Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Tak abyste si kluci nemysleli, že jsem takovej ras, necita a vykořisťovatel......já taky dřel
Já vapkou a hadrem, holky pak leštily, takže Šupliku nezoufej
p.s. Jéééé a nezasloužím si nějakou odměnu za 1000cátou odpověď ve vlákně? Já něco chcíííííííí
p.s. Jéééé a nezasloužím si nějakou odměnu za 1000cátou odpověď ve vlákně? Já něco chcíííííííí
- Reklama
Ok tak tady malej dáárek ....můžeš psád dálepueblo píše:Tak abyste si kluci nemysleli, že jsem takovej ras, necita a vykořisťovatel......já taky dřel
OPEL ASTRA H/1,7 CDTi/16V/59 KW/Essentia 5dr.
tak já dneska trošku umyl,přezul nový Alu disky,udělal 12 V zásuvku do kufru, počasíčko přálo,prostě nádhera, nafotil nějaký foto do galerie,kterou jestě nemám založenou
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
Ja osobne bych teda rodinu auto myt nenechal, nikdo mi auto neumeje lepe nez ja sam
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
milosh píše:Ja osobne bych teda rodinu auto myt nenechal, nikdo mi auto neumeje lepe nez ja sam
moje řeč Miloshi
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
Šupliku dík za dárek, udělal jsi mi radost
Miloshi jen se neboj, že jsem to nezkontroloval a svým ostřížíma hóóódně kritickým okem
Miloshi jen se neboj, že jsem to nezkontroloval a svým ostřížíma hóóódně kritickým okem
ja sa tiez chystam na velke upratovanie, len este premyslam ake pripravky kupit
Já byl dneska v pneuservisu vyvážit kola (od přezutí mi to trochu táhlo doprava a tak od 120 km/h vibrace volantu) a konečně v pohodě.
A já dneska dokončil ostranění nápisu ASTRA 1.8 a zbavil se nechutných chromových podložek pod SPZku Plus sem promazal vnější kliky, zadní ale pořád vržou
Kamarád myl auto s dětmi a nevšiml si, že klukovi spadl hadr na zem. Prcek ho zvedl a myl dál. Jak to dopadlo si asi umýte představit (lakýrník měl co dělat). Takže já raději myju taky sámmilosh píše:Ja osobne bych teda rodinu auto myt nenechal, nikdo mi auto neumeje lepe nez ja sam