Caravan 1.8 SPORT by Corsaczek - aktualizováno 30-04-12
Re: Caravan 1.8 SPORT by Corsaczek
aj ja sa pripajam ku gratulacii a vitaj medzi nami s velkym zadkom
- Reklama
Fajnove pedale aj ja take chcem
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
Fakticky hodně rychlá výměna. Osobně mě to přijde škoda, protože hatchback je mnohem hezčí, mě se nelíbí žádnej kombík, ale chápu, že pro rodinu je to potřeba. Takže gratuluju!
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
To je teda rychlovka! No vida, další kolega s výbavou Sport Když se dívám na fotku palubní desky, je to přesně jak u mě. Jen potah sedadel je jiný. A potvrzuju, že sport-sedačky jsou opravdu o dost lepší než standart. No a že je to kombík - musím souhlasit s Terezkou, taky mě moc neberou, ale praktická stránka věci hovoří jasně pro. Jenom mě trochu překvapili ty chromové lišty pod okny - myslel jsem, že je má Sport černé. Ale třeba záleží na modelovém roku. Tak ať slouží ku spokojenosti!
P.S. Podvozek je klasický nebo IDS+ s tlumiči CDC?
P.S. Podvozek je klasický nebo IDS+ s tlumiči CDC?
Zdravím všechny a děkuju
1. stála 200k
2. podvozek je standadrní, Sport je jen na motor a řízení (ale funguje dobře )
3. i mě se víc líbí sedan, ale velkej zadek je holt v určitý fázi života nutnost
1. stála 200k
3. i mě se víc líbí sedan, ale velkej zadek je holt v určitý fázi života nutnost
Jaky mas pocit z motoru? Jak tahne v nizkych otackach, ve vysokych? Jaka je spotreba? Proste rozdily proti 77kWcorsaczek píše:Zdravím všechny a děkuju
1. stála 200k
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Aniž bych chtěl coby dva roky spokojený majitel tu 1.6ku hanit, tak:
- lepší zvuk
- ochotněji se vytáčí
- výkon ve vyšších otáčkách je sakra znát
- točivej moment taky neuškodí, auto při nějakých 4t otáčkách nádherně zrychluje výš, mezi 140-160 to jde fakt rychle
- spotřeba bude tak o půl litříku víc, aspoň podle prvních indicií
Takže shrnuto, jestli 1.6ka jela dobře, tak tenhle jede výborně
- lepší zvuk
- ochotněji se vytáčí
- výkon ve vyšších otáčkách je sakra znát
- točivej moment taky neuškodí, auto při nějakých 4t otáčkách nádherně zrychluje výš, mezi 140-160 to jde fakt rychle
- spotřeba bude tak o půl litříku víc, aspoň podle prvních indicií
Takže shrnuto, jestli 1.6ka jela dobře, tak tenhle jede výborně
No tomu se řiká neotálet a koupit Krásnej caravánek! Sportovní volant a pedály....mmmm krása a barva a motor taky super, prostě paráda Tak ať slouží jako bejvalka
Pche, ma tam jen 2 fotky, hodne strucnej popis, este na ni ani nehrabnul a uz tu ma asi 50 slintajicich prispevku...
Ale no jo, neda se nez uznat ze pekny auticko, dukazem cehoz asi bude ze po nem vystartoval jak silenec..
Tak at slouzi!
Ale no jo, neda se nez uznat ze pekny auticko, dukazem cehoz asi bude ze po nem vystartoval jak silenec..
Tak at slouzi!
Pche dajte téma už preč nehorázne mu závidim tie kolesá
Ale teraz vážne corsaczek ...prajem ti veľa štastných KM nez nehody samozrejme a niech ťa auto poslúcha,nie ako mňa ....vybral si si velmi dobre,super motor (keby mal ešte turbo to by bola krása ).....
Ale teraz vážne corsaczek ...prajem ti veľa štastných KM nez nehody samozrejme a niech ťa auto poslúcha,nie ako mňa ....vybral si si velmi dobre,super motor (keby mal ešte turbo to by bola krása ).....
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005