Sitka v kufru
- Reklama
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sitka v kufru
Jó to nevím! Tak si ho na cestu do ciziny hodíš třeba do kastlíku.Nebo přiděláš pavoukem ze spodu přední sedačky k tyčce na posouvání sedadla jako tady : http://www.astra-h.ru/fire_baloon.html
Tak už mám v těch originálních síťkách trochu více jasno. Oni jsou podle toho všeho celkem troje síťky.
A to :
Originální síť se asi moc kvalitou od neoriginálu lišit nebude co ? Teda až na tu cenu
A to :
Kód: Vybrat vše
ZA OPĚRADLO ZAD.SEDADLA 17 32 836 za 672.98,- Kč
BOČNÍ 17 32 838 za 803.33,- Kč
NA PANEL PODLAHY 17 07 762 za 1 652.62,- Kč
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Hm, optimisticky ceny Original je original, ale v tomhle pripade ma myslim druhovyroba par bodu navrch.
Sehnali jste někdo nějakou dobrou síťku? Představoval bych si nějakou na dno kufru, která má na koncích háčky, kterýma bych ji zachytl za okraje podlahy kufru ať nemusím vrtat. Víte o něčem?
Tak ja bych bral tu verzi na bok kufru
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
kup si vanu s protismykovou upravou a nepotrebujes sietku.
No jenže ty vany mají jen střed protiskluzovej, nechci aby mi v kufru lítala lékárnička, hasičák atd.
ja mam asi z clia,je trosku volna,2oka mam na karabinkach a na 2oka som dorobil haciky ..ucel plni super
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Já mám na dně kufru univerzál a sedí perfektně. Má v rohách plastový háčky a je upletená z "gumových provázků" takže pruží celá.
Astra H Caravan 1.7CDTI, r.v. 2005, stříbrná
Dříve:
Astra F 3dv. 1.7TH, r.v. 1995, zelená metla
Fiat Uno 3dv. 1.3D, r.v. 1986, červená štětka
OP-Com - začátečník
Dříve:
Astra F 3dv. 1.7TH, r.v. 1995, zelená metla
Fiat Uno 3dv. 1.3D, r.v. 1986, červená štětka
OP-Com - začátečník