Prečo práve Astra H?
Re: Prečo práve Astra H?
A čo ostatní,čo Vás viedlo ku kúpe Astry H?
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
- Reklama
Já měl Géčko a moc velká spokojenost. Když jsem poznal super forum, kde se člověk o autě vše dozvěděl a spoustu věcí si mohl dodělat, tak bylo Háčko jako následník jasná volba. I zde je spousta super lidí a mraky věcí se dá na autě dodělat. Je tu s vámi fajn lidi
Dimi to vystihl přesně, a i mi měli nejdříve Géčko, a pak to byla jasná volba, poměr cena / výbava / počet krádeží... jasná volba, ikdyž bych osobně Insignii sports tourer OPC, ale to si zatím musíme nechat zajít chuť...
Astra G caravan 1,6 16V 74kW - bejvalka
6x Astra H Caravan 74 - 92kW CDTI,
Zafira B, 1,7 CDTI 81kW, 7 míst,
Astra J S.T., 2,0 CDTI, 121kW,
Insignia ST (Facelift), 2,0CDTI 143kW, OPC line
Vivaro B, 1,6CDTI 103kW, 9 míst
www.rentalcarsczech.eu/nase-vozy/
6x Astra H Caravan 74 - 92kW CDTI,
Zafira B, 1,7 CDTI 81kW, 7 míst,
Astra J S.T., 2,0 CDTI, 121kW,
Insignia ST (Facelift), 2,0CDTI 143kW, OPC line
Vivaro B, 1,6CDTI 103kW, 9 míst
www.rentalcarsczech.eu/nase-vozy/
- david.tomko
U nás doma jsme se rozhodli pro koupi dalšího auta po zkušenostech s Vectrou B 2x a brácha Astra G. Podmínky tenkrát byly: max 3 roky staré auto, kombi a kolem 100tis km a prokazatelná servisní historie. Z toho nakonec vypadli Astra H, Megane a Focus. Osobně se mi líbí něměcký auta, tak jsme ani neuvažovali nad asijskou produkcí. Uznáte, že Astra byla správnou volbou. Od té doby co jsem zjistil, co se dá všechno doprogramovat a jednoduše dodělat, jsem si jistej, že jsme vybrali správně.
Opel Astra H Caravan N-Joy 1,6 Twinport
Mne sa Astra pacila vzdy a ked sme sa rozhodovali co kupime, tak to spociatku bolo tazke. Vedel som, ze koli financiam kupime iba jazdenku. parametre boli nafta max 4r stare a do 80 000 km a samozrejme combi. Premyslal som aj nad Vecrtou a Mondeom, ale kedze na tomto aute bude jazdit hlavne manzelka tak sme brali nieco mensie. Vyber som zuzil na Focusa, Astru, Octaviu ostatne boli cenou inde. Nevedeli sme kedy ho kupime, len to, ze ho chceme kupit. Povodne som s automatom neratal, ale bral som ho ako krajnu moznost. Auto sa bude hlavne vyuzivat v meste, no raz za mesiac ideme na druhy koniec republiky, pripadne obcas na druhy koniec Ciech.
Ani neviem preco som pozeral inzeraty, asi len pre zorientovanie sa v cenach. Potom z nicoho nic som natrafil na cerstvy inzerat, na moju Astru. Este sa z neho dymilo. Hned som ho poslal polovicke a ked ho uvidela hned sa jej zapacila. Zavolal som a isli sme si ho pozriet. Poviem vam bola to laska na prvy pohlad. Slkno bolo uz nizko takze krasne vyznela jeho farba, motor bezal ako hodinky, skusobna jazda bola zazitok. Bolo mi uplne jedno ze malo nejake skrabance, dokonca predny naraznik zazil trocha viac ako skrabnutie. Proste to bolo to auto, ktore vas hned oslovi a povie vam "Pane som vam k sluzbam, kam chcete odviezt".
Ani neviem preco som pozeral inzeraty, asi len pre zorientovanie sa v cenach. Potom z nicoho nic som natrafil na cerstvy inzerat, na moju Astru. Este sa z neho dymilo. Hned som ho poslal polovicke a ked ho uvidela hned sa jej zapacila. Zavolal som a isli sme si ho pozriet. Poviem vam bola to laska na prvy pohlad. Slkno bolo uz nizko takze krasne vyznela jeho farba, motor bezal ako hodinky, skusobna jazda bola zazitok. Bolo mi uplne jedno ze malo nejake skrabance, dokonca predny naraznik zazil trocha viac ako skrabnutie. Proste to bolo to auto, ktore vas hned oslovi a povie vam "Pane som vam k sluzbam, kam chcete odviezt".
Také já se přidám jako nový majitel Astry H.
I u mne to bylo trochu srdcové. Octávka by se mi líbila, ovšem cena; francouze jsem vyřadil rovnou; na japonce...nemám námitek, ale nevím; v mém hledáčku tak zůstal focus a astra. Vzhledem k tomu, že jsem kdysi vlastnil vectru A a byl jsem s ní tehdy velmi spokojen, opel vyhrál. Navíc vedle astry vypadal focus tak nějak chladně, unyle.
I u mne to bylo trochu srdcové. Octávka by se mi líbila, ovšem cena; francouze jsem vyřadil rovnou; na japonce...nemám námitek, ale nevím; v mém hledáčku tak zůstal focus a astra. Vzhledem k tomu, že jsem kdysi vlastnil vectru A a byl jsem s ní tehdy velmi spokojen, opel vyhrál. Navíc vedle astry vypadal focus tak nějak chladně, unyle.
Vitej a ukaz se na srazu nekdy
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Koukám, že Astra a Focus dost často stojí proti sobě. I já to tak měla - ale při pohledu na tyhle dvě auta ten Focus nějak zanikal, i ten interiér nepěknej. Jen ten motor byl lepší no.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
A ja ze trech focusu sel do astry
Motor cdti se mi totiz jevi lepsi nez tdci.
Podvozkove uz bych to tak ale nevidel.
Vizazi mi astra prijde hodnotnejsi vuz.
Motor cdti se mi totiz jevi lepsi nez tdci.
Podvozkove uz bych to tak ale nevidel.
Vizazi mi astra prijde hodnotnejsi vuz.
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
I ja at jsem se na to dival jak jsem chtel, skoncil jsem u duelu FOCUS vs. ASTRA, oboje v kombi.
Astra vyhrála hned z několika důvodů.
1) výbava. Focus se v dobré výbavě v českých bazarech nedá sehnat. A když jo, ne za cenu astry.
2) posezení. Ve focusu se mi sedělo trochu jako na taburetu. Astra, to je moje kafe. Jak se do něj sedne, člověk si připadá, jako by Astra byla jeho součástí. Sedadla dle mého gusta.
3) design. Focus se mi také moc líbí, astra ale víc. Vždycky se mi hrozně moc líbila. Jsem na hranatý auta. Přiznám se, že Astra J ani Insignia mě nebere.
Od značky Opel mě mnozí odrazovali. Táta měl svého času kadetta jako druhé auto v rodině a Vectru A na půl roku, když mu ukradli nové Toledo. S oběma negativní zkušenosti. Známej měl Vectru B, musel měnit motor.
Jinej známej měl zase Astru G a byl taky spokojenej, kupoval si Astru H pár měsíců předtím, než jsem do toho šel já.
Mechanik mě taky doporučoval Forda, od opelu mě odrazoval.
Já jsem jiný autořešil v době, kdy mě na osobní Fabii vypovídal motor včetně řídící jednotky a převodovka. Chtěl jsem už rodinné auto a aby vydrželo. U opela rozhodli ty tři body a dobrá nabídka. Taky jsem měl nějaké služební astry H. Krom naprosté katastrofy 1.3CDTi jsem pak dostal 1.6 77kW a to byla lahoda.
Auto mám půl roku pár tisíc najetých kolometrů. Napostá spokojenost. Krom vstupních nákladů jako oleje a filtry jen jezdím. Ťuky ťuk.
Astra vyhrála hned z několika důvodů.
1) výbava. Focus se v dobré výbavě v českých bazarech nedá sehnat. A když jo, ne za cenu astry.
2) posezení. Ve focusu se mi sedělo trochu jako na taburetu. Astra, to je moje kafe. Jak se do něj sedne, člověk si připadá, jako by Astra byla jeho součástí. Sedadla dle mého gusta.
3) design. Focus se mi také moc líbí, astra ale víc. Vždycky se mi hrozně moc líbila. Jsem na hranatý auta. Přiznám se, že Astra J ani Insignia mě nebere.
Od značky Opel mě mnozí odrazovali. Táta měl svého času kadetta jako druhé auto v rodině a Vectru A na půl roku, když mu ukradli nové Toledo. S oběma negativní zkušenosti. Známej měl Vectru B, musel měnit motor.
Jinej známej měl zase Astru G a byl taky spokojenej, kupoval si Astru H pár měsíců předtím, než jsem do toho šel já.
Mechanik mě taky doporučoval Forda, od opelu mě odrazoval.
Já jsem jiný autořešil v době, kdy mě na osobní Fabii vypovídal motor včetně řídící jednotky a převodovka. Chtěl jsem už rodinné auto a aby vydrželo. U opela rozhodli ty tři body a dobrá nabídka. Taky jsem měl nějaké služební astry H. Krom naprosté katastrofy 1.3CDTi jsem pak dostal 1.6 77kW a to byla lahoda.
Auto mám půl roku pár tisíc najetých kolometrů. Napostá spokojenost. Krom vstupních nákladů jako oleje a filtry jen jezdím. Ťuky ťuk.
Opel Astra H Caravan 11/2006, 1.6 16V 77kW Z16XEP (2009-2017)
Volkswagen Touran 04/2017, 1.4TSI 110kW (2017-)
Volkswagen Touran 04/2017, 1.4TSI 110kW (2017-)