Miloshuf automaticky caravan II.
Re: Miloshuf automaticky caravan II.
stejný kola, stejná barva, černý polepy sloupku ale 5dvéř a jsem se vzhledem na 100% spokojenej
možná ještě folii na skla
možná ještě folii na skla
1.7 cdti 74 kw
- Reklama
Tak koukej dojet do Letnan 24.4.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Takovy?milosh píše:Vojto doufam ze budes v Letnanech objednam ti rakvicku do Vana
Mirku dik, bez folii to nebylo nic moc ale uz se mi to zacina libit, i kdyz tmavy kola by k tomu sly lip
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Mno kdyby mi je nekdo porad myl tak jo ale uz jsem si zvykl na ty moje stribrnaky kdyz jsou pekne nalesteny vypadaj super
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Vzdyt prave kdybys mel cerny, tak je nemusis casto myt, protoze na nich nebude tolik videt prach z brzd, ne?milosh píše:Mno kdyby mi je nekdo porad myl tak jo ale uz jsem si zvykl na ty moje stribrnaky kdyz jsou pekne nalesteny vypadaj super
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Já nevím, ale černé liťáky se mi moc nelíbí. Zanikne design kol a z dálky je to pak jak plecháče.
Taky mi moc nesedi cerny kola na svetlou barvu. A zrovna u Miloshe jsou nejlepsi volbou prave stribrny kola I kdyz cerny u nej kupodivu jakz takz sedi k cernym foliim na oknech. Jinak hodne aut, ktery maji cerny kola jsou dost divny. Holt nekteri majitele aut moc vkusu nepobrali
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Milos nedavaj si tie cierne, nebude to podla mna vypadat dobre, radsej pekne strieborne.
Tie si neviem ani ja na svojom predstavit, jednak ze by potom vypadalo ako pohrebak kedze este folie pribudnu. A dalsi dovod je to ze moja farba nie je celkom cierna ale pri istom svetle do hneda az bordova.
Tie si neviem ani ja na svojom predstavit, jednak ze by potom vypadalo ako pohrebak kedze este folie pribudnu. A dalsi dovod je to ze moja farba nie je celkom cierna ale pri istom svetle do hneda az bordova.
já ti dám že sem nepobral fkus ty gaunere
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz