Hmm, tak já nevim co s nima, jsou děsně flekatý a kazí to dojem. Ani vodou, ani chemkou (obyč univerzál prostředek) to nejde. Leda na to zkusit nějakej težší kalibr...Dalik píše: Ony ty chromový lišty zůstanou i mně vždycky po umývání ušmudlaný, ale já teda umývám bez chemických přípravků, tak jsem to dal za vinu tomu, jen tak houbou to vyleštit nejde.
Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
- Reklama
Tak me dnes Dark svezl svojim drakem, jako slusny zatah to ma Dekuji pane sluzebak mi jede pomalu jak jsem se presvedcil
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Natankuju tam Vervu a přijedeš ještě jednou, je to pak větší divadlo jsem rád, že i tak se ti svezení libilo.
Astra je teď v servisu na výměně pružin Eibach - 30 mm.
Astra je teď v servisu na výměně pružin Eibach - 30 mm.
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
No musim rict jeste jednu pripominku, ta modra je asi jedna z nej co se na hacko delaj Hned po stribrny
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Stříbrná je pasé
DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off
Obě jsou to babské barvy, nehádejte se. Ted letí tmavě modrá
Pružiny jsou na autě, auto jezdí jak přikovaný. Ve větších dírách registruju o něco tvrdší podvozek, ale ne nic hroznýho - auto je stále komfortní brzo udělám fotky
DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off
Tak máme leto - dnes som prezul
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
no tak ja som si ho dnes postavil na znacka, cele to trvalo asi 45 min na DI v Bratislave. Slo by to aj rychlejsie keby som vedel kam mam ist a co presne vyplnit. Nabehal som sa sice po schodoch ale stalo to za to. Teraz naozaj netusim preco by som mal niekomu za to platit 40€ ci kolko sa to plati. A to som tam prisiel len tak nahodou po praci.
Já jsem včera do Astry nacpala 47 litrů nafty, celkově za 1500, šílená cena. Je teda fakt, že mi ikonka nádrže dvě cesty už i blikala, ale já tak nerada tankuju, že než se odhodlám dojet k benzínce, už to bliká...
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW