Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Taky sem vybral Goodyear UG7+, na auto je dam v sobotu Jaky rozmer si nakonec koupil?
- Reklama
- maro.sk
- Kontaktovat uživatele:
Nekomplikoval som to a dam si tam standardny rozmer 205/55/R16. Ak by som si to nahodou do jari rozmyslel s hlinikovymi diskami...
Astra H 1.6/85kW Enjoy (2008)
Tak to jo. Ja nakonec zvolil 15", kvuli cene, protoze sem kupoval i rafky a plechovy 15" sem sehnal skoro zadara.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem přezul auto na zimní!Radši ted než to pak dělat za deště nebo sněžení!
Ja si zitra jedu vyzvednout obuty disky do servisu a v sobotu to prehodim taky. Lepsi driv nez pozde...
tak pak az ty Goodyear UG7+ radne otestujes tak dej prosim vedet jak si spokojen. Ja bych je take rad ...
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
no já ještě neměnil furt to oddaluji a oddaluji,ale už je pomalu potřeba,ale když mě se nechce sundávat ty krásný kolečka a dávat tam ty zimní mr*ky ..
Ja si kola dneska privezl ze servis a zitra je tam hodim. Nebude to zadna krasa (cerny plechovy 15"), ale coz... V zime uprednostnuju funkci.
- maro.sk
- Kontaktovat uživatele:
Cesta na Slovensko dopadla OK, neboli ziadne extremne podmienky, v noci bola minimalna teplota + 1. Akurat v Nemecku na benzinke som videl na trave trochu snehu a v Rakusku som si musel 20 minut schrupnut, pre istotu... Dnes sa Astricka trochu rozkukala na Slovensku a v nedelu ficime naspat
Zazil som aj taku divnu vec. Po schrupnuti v Rakusku mi chvilu nefungoval tempomat. Stlacil som tlacitko a tempomat sa nezapol. Po asi 10-15 minutach jazdy uz fungoval a funguje doteraz. Hmm...
PS: R16 som volil tak trochu aj kvoli rezerve
Zazil som aj taku divnu vec. Po schrupnuti v Rakusku mi chvilu nefungoval tempomat. Stlacil som tlacitko a tempomat sa nezapol. Po asi 10-15 minutach jazdy uz fungoval a funguje doteraz. Hmm...
PS: R16 som volil tak trochu aj kvoli rezerve
Astra H 1.6/85kW Enjoy (2008)
před chvíli jsem si zaslintal,potkal jsem a viděl poprvé na vlastní oči Háčko v cabrio jééé to byl krásný kousek