Dimiho Astra 1,7CDTI (ted již HONDA)
Re: Dimiho Astra 1,7CDTI
lišty v laku trochu postrádají smysl ne?
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
Dvere chrani ale jen kdyz otviras ty, pokud vedle tebe nekdo stoji tak tu tam rejhu udela, jak uz jsem se letos 2x predvedcil a to vzdy parkuju u obchodaku nejdale co to jde
Vojto, listy ktery nejsou lakovany vypadaj dost divne vzdyt si vem jak to bylo hnusny na gecku kdyz nebyly lakly.
Vojto, listy ktery nejsou lakovany vypadaj dost divne vzdyt si vem jak to bylo hnusny na gecku kdyz nebyly lakly.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Mě právě přijde, že ty zadní tam jsou jen pro ozdobu. Stejně bych v garáži odřel vršek dveří. To ty peníze použiju jinde
Treba za mesic v Letnanech
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Drž mi tam místo v koutěmilosh píše:Treba za mesic v Letnanech
Pěkná, ať slouží!
A je mi sympatické, do kolika vylepšení se pouštíš
Co se týče ještě těch lišt, já je na autě nemám. Z estetického hlediska mi to takhle příjde hezčí, ale zase samozřejmě bývám na parkovištích více nervózní. Jinak černá barva je pro to teda asi ideál - nelakované nevypadají blbě (dle těch názorů, co tu padly)
A je mi sympatické, do kolika vylepšení se pouštíš
Co se týče ještě těch lišt, já je na autě nemám. Z estetického hlediska mi to takhle příjde hezčí, ale zase samozřejmě bývám na parkovištích více nervózní. Jinak černá barva je pro to teda asi ideál - nelakované nevypadají blbě (dle těch názorů, co tu padly)
Krasavice. Tak hlavně hodně ujetých kilometrů bez závad...
PRODÁM Je tuklá lehce na předek (kapota, nárazník,výztuha a jedno světlo). Bohužel i toto stačilo k vystřelení pytle ve volantu a palubovce. Cenu bych viděl tak na 70 na plechách a 90 s elektrony. Na voze jsou den starý zadní tlumiče a komplet zadní brzdy.