Darkovo potuněná Astra
Re: Darkovo potuněná Astra
Tak jsem si dovolil moji verzi, snad majiteli nebude vadit, kdyztak odstranim...
Naposledy upravil(a) Westler dne 30 bře 2010, 19:30, celkem upraveno 1 x.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
- Reklama
- david.tomko
Nechci Ti šahat do svědomí, ale jaký to je jezdit na 17" letích kolech v zimě? Asi zůstanu ovce ve stádu na zimních pneumatikách v zimě.
Opel Astra H Caravan N-Joy 1,6 Twinport
Jasně, že je to přes photoshop - jen se mi to libilo jak v tom kámoš přeměnil uplně moje auto. Ale pár borců se nachytalo (schválně jsem to nedal do sekce Club cars)
david.tomto: když jezdíš opatrně (je jasný že jsem v -15 nejezdil) tak v pohodě. Hold se na mě všechny finanční investice spykli v jednu dobu a na gumy nezbyli prachy Tebe to koukám trápilo víc jak mě
david.tomto: když jezdíš opatrně (je jasný že jsem v -15 nejezdil) tak v pohodě. Hold se na mě všechny finanční investice spykli v jednu dobu a na gumy nezbyli prachy Tebe to koukám trápilo víc jak mě
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Moc pěkné ještě to o kousiček snižit a je to bezchybný. V Club cars u mého auta mám rozsahlou galerii, pokud máš upravování fotek jako koníček, rád si prohlednu co vyvedeš s mojim autem (s mírou samozdřejmně)Westler píše:Tak jsem si dovolil moji verzi, snad majiteli nebude vadit, kdyztak odstranim...
DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off
- david.tomko
Myslím, že jsi jen špatně investoval, jestli Ti zbylo na 17", tak Ti mohlo zbýt i na 15" zimní. To že mě to trápí možná vychází z praxe, keci jako že někdo jezdí opatrně bych čekal od 50letýho chlapa co jezdil s Š120 a ne od Tebe. Mám spíš strach, že mám občas takovýhle auta potkat na silnici, naposledy když jsem Tě potkal, jsi se honil asi s kamarádem a nebylo moc daleko aby jsme si škrtli zrcátkem. (když jedeš z z Velebudic ven okolo hasičů). Nejsem si úplně jistej co máš na mysli pod pojmem, že jezdíš opatrně.dark píše:Jasně, že je to přes photoshop - jen se mi to libilo jak v tom kámoš přeměnil uplně moje auto. Ale pár borců se nachytalo (schválně jsem to nedal do sekce Club cars)
Opel Astra H Caravan N-Joy 1,6 Twinport
Odpověd jsem smazal, prý byla až moc útočná - což umyslem nebylo.david.tomko píše:Myslím, že jsi jen špatně investoval, jestli Ti zbylo na 17", tak Ti mohlo zbýt i na 15" zimní. To že mě to trápí možná vychází z praxe, keci jako že někdo jezdí opatrně bych čekal od 50letýho chlapa co jezdil s Š120 a ne od Tebe. Mám spíš strach, že mám občas takovýhle auta potkat na silnici, naposledy když jsem Tě potkal, jsi se honil asi s kamarádem a nebylo moc daleko aby jsme si škrtli zrcátkem. (když jedeš z z Velebudic ven okolo hasičů). Nejsem si úplně jistej co máš na mysli pod pojmem, že jezdíš opatrně.dark píše:Jasně, že je to přes photoshop - jen se mi to libilo jak v tom kámoš přeměnil uplně moje auto. Ale pár borců se nachytalo (schválně jsem to nedal do sekce Club cars)
Naposledy upravil(a) dark dne 31 bře 2010, 11:41, celkem upraveno 1 x.
DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off
Darku, myslím že se tu úplně zbytečně rozčiluješ...a akorát na sebe upozorňuješ jaký si puberťon....každý si rád dupne na plyn, ale vše s uvážením a s mírou!!! Fórum není od toho, aby jsme se zde napadali!!!
Nechci zde moralizovat, ale opravdu je riziko jezdit takhle...už jsem viděl na vlastní oči dva rozšvihaný mladý kluky, byli jak hadrový figurky, jeden zemřel na místě a druhý v nemocnici!
A zimní pneu si taky radši pořiď, já jsem třeba upřednostnil zimní kola s pneu od letních 18palcových, myslím si, že bezpečnost je důležitější...nechráníš jen sebe zimákama, ale i ostatní!!!
Myslím, cos tu napsal je zbytečný a akorát si tu znepřátelíš okolí.
Nechci zde moralizovat, ale opravdu je riziko jezdit takhle...už jsem viděl na vlastní oči dva rozšvihaný mladý kluky, byli jak hadrový figurky, jeden zemřel na místě a druhý v nemocnici!
A zimní pneu si taky radši pořiď, já jsem třeba upřednostnil zimní kola s pneu od letních 18palcových, myslím si, že bezpečnost je důležitější...nechráníš jen sebe zimákama, ale i ostatní!!!
Myslím, cos tu napsal je zbytečný a akorát si tu znepřátelíš okolí.
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
souhlas, zbytečnej oheň na streše. A k tomu stylu jízdy, no nemůžu dodat jen nic víc, ne že se mi dva roky zpět zabila přítelkyně s kamarádem v autě, nezvládnuté předjíždění na mokré silnici. Takže na ty rádoby závodníky jsem 2x tolik alergickej
už není
na hřbitovech je spousta mladejch kluků, který si mysleli, že to maj v paži. a nejhorší je, že často vezmou někoho s sebou
Těsně za mnou jednou jelo Ferrari, mladej kluk se chtěl vytáhnout před holkou co seděla na spolujezdci. Narazil před barandovskym mostem do svodidel, auto na maděru a narazil přesně tou stranou, kde seděla ta holka...asi to měla spočítaný. Ten pohled ve zpětnym zrcátku už nezapomenu.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW