PODĚKOVÁNÍ - chceš někomu poděkovat? Udělej to zde
Re: PODĚKOVÁNÍ - chceš někomu poděkovat
Chci poděkovat Vojtovi za programování přez Tech2, za tempomat,počítač,volant a za super loketní opěrku, kterou mi rovnou i přidělal.
- Reklama
Tak ja Romanovi K., diky kteremu bych tady nebyl aktivnim clenem kdyby mi nedoporucil kocar ktery vlastnim a jeho TECH2 diky cemuz mam v aute par vychytavek a take Dennymu za patecni vymenu rozvodu a dalsich veci co jsem si navymyslel
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ja jednoznacne dekuju za velkou ochotu Vojtovi pri montazi GIDu, programovani a taky pri montazi loketni operky
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
A já ďakujem všetkým za ochotu a skvelé rady pri každom probléme
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Milos.....diky tobě sem opravil moje ostrikovače a naladil moje CD30 pro muj hudebni hluch Diky ti moc a moc
OPEL ASTRA H/1,7 CDTi/16V/59 KW/Essentia 5dr.
Supliku nemas zac
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ale jo mam skromnost stranou konečně mam karu okterem sem snil a hlavne s mojejma tlapama se bojim na to šahat bo mam pracky veeeeliky a neforenmy ,,ale hlevně že sem stahl jak na to ..jinak bych stim letel do OPLA...a to bych se asik oppotil pri placeni eště jednou diky mocmilosh píše:Supliku nemas zac
OPEL ASTRA H/1,7 CDTi/16V/59 KW/Essentia 5dr.
Rád bych touto cestou poděkoval zakladateli tohoto vlákna - DIMImu.
Sháněl jsem červené písmenka T a I na 5. dveře a on mi je daroval a dokonce i zaplatil poštovné.
Ani na opakované výzvy za to nic nechtěl.
Ještě jednou velké díky tomuto skvělému členovi Astra H fóra.
Sháněl jsem červené písmenka T a I na 5. dveře a on mi je daroval a dokonce i zaplatil poštovné.
Ani na opakované výzvy za to nic nechtěl.
Ještě jednou velké díky tomuto skvělému členovi Astra H fóra.
Já bych rád poděkoval Vojtovi za velkou snahu vyřešit problém s mou nepojízdnou astrou,a taky Beavisovi za ochotu.A abych nezapomněl tak taky RomanoviK za rady po telefonu.
Opel Astra H,1,6 Twinport 77Kw,r.v.2004,
Copak s ní bylo? Mám stejný motor, tak mi to zajímá...