Nouzový hever? To slyšim prvně Rozhodně se neboj na něm auto zvednout, dělám to pravidelně a nikdy to ničemu nevadilo. Možná je s ním víc práce, ale zase si nezničíš auto, pokud teda dáváš pozor.Westler píše:Otazka na ty co si "prezouvaji" doma sami: jakej mate hever? Nepredpokladam ze by to nekdo delal na nouzovym heveru co vozi v aute, ptam se na hydraulicky zvedaky. Ptam se z toho duvodu, ze na predchozim aute jsem poskodil ostrou hranou (nevhodne tvarovana hlava) heveru spodek auta. Pri pouziti mekke podlozky se tato prorizla a pri pouziti kusu dreva nebylo auto dostatecne stabilni...
Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- Reklama
Bez ovládání? Není to škoda? Osobně si to bez možnosti cvakat vše přes volant nedovedu moc představit.corsaczek píše:A já dnes zaplatil tohle bejby
Zatím na to peču, protože v tomhle autě jezdíme v podstatě furt bez rádia, nebo je tak potichu, že stejně neni slyšet. Asi by to bylo na dobrý na BC, ale do teď jsem to v Astře zvládal bez toho, tak neřešim. A časem to můžu dodělat, kdybych měl jó roupy
mám jeden volant s ovládáním navíccorsaczek píše:Zatím na to peču, protože v tomhle autě jezdíme v podstatě furt bez rádia, nebo je tak potichu, že stejně neni slyšet. Asi by to bylo na dobrý na BC, ale do teď jsem to v Astře zvládal bez toho, tak neřešim. A časem to můžu dodělat, kdybych měl jó roupy
už není
No to mi říkaš brzo, máš to v inzerci? Nic sem tam neviděl...
nemám, je to ten uplně obyč volant bezcennej, ale má ovládání.
už není
Volant bez ovladani, nebrat
Jinak prezouvani doma nebo v servisu, na to udelam nove tema !!!
Jinak prezouvani doma nebo v servisu, na to udelam nove tema !!!
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dobrá volba!corsaczek píše:
Ja bohužial musím chodiť do pneu servisu...pretože mám len jedny plechové disky a letné a zimné gumy tak to zatiaľ prehadzujem...ale sú to 16ky,toto leto ešte dorazím letné ktoré mám na aute takže ešte 2 navštívim pneuservis a na ďalší rok už chcem 17ky letné na ALU tak to už budem prehadzovať len doma....a keď prehadzujeme na bratrancovom aute napr tak vždy len s heverom čo máme v aute a bez problému ....
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přezuto na letní,umyto,naleštěnyý plasty!Chtěl jsem aji vylešti kastli ale moc foukalo a než bych se dostal k leštění tak bych do laku už pak vtíral prach!Zítra mě čeká úklid ve vnitř!