Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Včera jsem si pořídil nové stěrače, .. nakonec jsou origo Opel, .. něco na tom asi bude, .. stírají dokonale
- Reklama
Světla vypadaj suprově! Konečně vidim jak vypadají na stejný barvě jako mám já
Jojo výborně, ty faceliftový světla jsou rozhodně hezčí!beavis píše:
Jinak jsem se dneska objednal za dva dny na přezutí.
Když jsme u toho výhody x nevýhody když si přezouvám sám?
už není
Ja si prezouvam sam doma, protoze me to bavi a tak nejak se tim i odreaguju od prace Mam za domem dvur, takze se s prezouvanim muzu mazlit treba tejden Je jasny, ze treba ten kdo bydli v bytovce apod. mozna radeji zajede do servisu. A do servisu taky urcite zajede ted kdo neni technicky moc zrucny a nebo se s tim jednoduse nechce prdet
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Podle mě jde o prachy, ne? Proč mám platit servis za něco co mám sám za chvíli.Gord píše:Když jsme u toho výhody x nevýhody když si přezouvám sám?
Otazka na ty co si "prezouvaji" doma sami: jakej mate hever? Nepredpokladam ze by to nekdo delal na nouzovym heveru co vozi v aute, ptam se na hydraulicky zvedaky. Ptam se z toho duvodu, ze na predchozim aute jsem poskodil ostrou hranou (nevhodne tvarovana hlava) heveru spodek auta. Pri pouziti mekke podlozky se tato prorizla a pri pouziti kusu dreva nebylo auto dostatecne stabilni...
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
ja mam obycejnej hydraulickej, myslim ze 2 tunovy na koleckach. v podstate vypada takhle: http://www.akcni-naradi.cz/rucni--narad ... bj.c.80110
pod auto ho strcim a pak uz jen zvedam a zvedam. predek za spodni rameno a zadek za spodek drzaku pruziny
pod auto ho strcim a pak uz jen zvedam a zvedam. predek za spodni rameno a zadek za spodek drzaku pruziny
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
No peknych par let jsem menil dvakrat rocne tatovi kola a delal sem to heverem co byl v aute a jako problem bych to nevidel.Westler píše:Otazka na ty co si "prezouvaji" doma sami: jakej mate hever? Nepredpokladam ze by to nekdo delal na nouzovym heveru co vozi v aute.
A já dnes zaplatil tohle bejby