Sitka v kufru

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Oton
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Sitka v kufru

Příspěvek od Oton » 30 říj 2008, 15:04

No já koupím hasičák a dám ho do té sítky! :P Některý sítky jsou na suchej zip(ty na který jsem dal odkaz)

Reklama

FerdaXXL

Příspěvek od FerdaXXL » 30 říj 2008, 16:30

No když nad tím tak uvažuju tak je to určitě dobrá investice. Zajímalo by mě, který asi budou lepší ? Který máš vyhlídlé ty Otone ? Ten tvůj link z první stránky nefunguje. No lepší asi budou ty co se přidělávají na tvrdo ne ?
Solik píše:Podle ceníku Opel stojí malá síťka 673,- a velká 803,-
Jen pro představu velikost nebo číslo produktu by nebylo please ? Já jen kolik jich bude asi potřeba, aby to pěkně vyšlo kolem dokola. Jestli tomu dobře rozumím tak malá se dává po obvodu kufru a ta velká na dno ? Jsem z toho totiž jelen.
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....

Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....

sori sa chibi a hrupki ...

Solik

Příspěvek od Solik » 30 říj 2008, 16:42

Čísla jsou uvedené na fotkách na ruském webu - viz. první odkaz v tomto vlákně (1732836 a 173238). Origo síťky jsou podle mě jenom dvě (malá boční a větší za sedadla nebo k dveřím od kufru), ta velká nad podlahou co je na fotkách bude asi neorigo...

Solik

Příspěvek od Solik » 30 říj 2008, 16:46

prepli píše:a no je potreba pri instalaci sitky nejake vrtani?
Ano, je potřeba vyvrtat díry do čalounění kufru pro plastové háčky - je to na obrázcích na ruském webu.
Jeste souvisejici dotaz, predpokladam, ze nekteri z Vas vozi sebou hasicak. Kde jej skladujete?
dik
Za pravým zadním kolem je u hatchbacku gumový pásek. Pod ním mám chycenou lékárničku i hasičák a kupodivu tam dobře drží. Zkusím udělat foto a hodit ho sem.

Oton
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oton » 30 říj 2008, 20:10

Určitě přidělat napevno!I když bude jen na suchej zip!Vezmu samořezku , podložku a navrtám to akuvrtačkou k sedačce a je poptákách!ten suchej zip se bude po čase odlepovat (pokud ji budeš teda furt přidělávat a oddělávat) a myslím že nebude celkově dobře držet když to narveš věcima.Tady je ten první link(snad pojede)! http://www.hobbycar.cz/engine.php?group ... =cz&x[0]=8 Když né tak je to adresa http://www.hobbycar.cz , sekce ostatní autodoplnky a podsekce upevnění nákladu!Jinak je to dobrej obchod !Mají tam věcí a věcí :D Až budu mít love navíc tak je tam utratím! :lol: ;)

FerdaXXL

Příspěvek od FerdaXXL » 30 říj 2008, 20:33

Teeeeda tam jich ale maj :!: .... Diky za odkaz. Tenhle obchod je vazne zazasobenej :lol:

Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....

Oton
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oton » 30 říj 2008, 20:39

Já vim. :D Mají tam jen dva rozměry tech co se přidělávají k sedačce ale ty mi stačí!6ádnou MEGA sít nepotřebuju!Jen abych měl kam dát hasičák,nahr.žárovky a lékárnu a špinavý hadry!Protože za tou gumičkou na boku kufru mě to pěkně štve! ;) :D

corsaczek

Příspěvek od corsaczek » 30 říj 2008, 21:13

Diky za odkaz... Btw. jak se k ty sitce dostanes, kdyz ji pridelas na zadni sedadla? V kombiku je ten kufr tak velkej, ze abyses k ty sitce dostal budes muset vlezt do kufru, ne?

FerdaXXL

Příspěvek od FerdaXXL » 30 říj 2008, 21:50

noo to je pravda. A nebo bude muset odklapet zadni sedadla :lol:

Oton
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oton » 31 říj 2008, 08:29

Když se natáhneš tak tam došáhneš!A zase , jak často tam polezu?Auto mi každej den hořet nebude!Žárovka taky každej den nepraskne,a lékárnu taky každej den nepotřebuju! :P

Odpovědět