sladas GTC
- honza
- Kontaktovat uživatele:
Re: astra gtc
Samothe ten Sladas na nas sere,že? mi se tech fotek snad nedočkáme
- Reklama
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
ale chlapi neseru,ale nejak nevim jak se to dela dejte nekdo icq nebo qip a ja vam je poslu a muzete mi to sem vlozit
Opel Astra OPC
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tady máš návod na vkládání fotek!Nebo mi je pošli na meil vodicka.o@seznam.cz já ti je tam hodím
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
no konečně .. je to fakt kráska s pěknými koly klobouk dolů škoda jen toho slabšího motoru
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
s autem jsem zatim spokojenej ten slabsi motor neni zas az tak nejhorsi problem,mohl jsem mit i 1.6 16V ale bez vybavy tak jsem radeji volil tu 1.4 16V a takrka plnou vybavou za tu cenu oproti 1.6.ted mam ale problem se zadnima svetlama kdyz prsi dost se mi mlzi dnes jsem byl v oplu a bude zrejme reklamace
Opel Astra OPC
- honza
- Kontaktovat uživatele:
Sladas pěkný pěkný, ostatně mám taky GTC. to jsme tu asi zatím jediní dva. to je funglovka???
Jen fakt škoda toho motoru,ja mam 1.8 a zdá se mi to slabé.
ale to je jen muj názor. záleží na co to auto máš.
Jinak moc chválím
Jen fakt škoda toho motoru,ja mam 1.8 a zdá se mi to slabé.
ale to je jen muj názor. záleží na co to auto máš.
Jinak moc chválím
Ahoj, moc pekna Astra - co je to za barvu - metro? Tmave seda je muj favorit Motor mas OK, samozrejme je silnejsi prijemnej, ale i ta 1.4 s autem pekne hybe - prijemne mi prekvapila. Tak hodne stastnych kilometru!
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
ano auto je funglovka tedy už ho mám 4 měsice a ma najeto 9700km a zatim spokojenost az zatim na to mlzeni zadních světel.jinak motor 1.4 16V mě příjemně překvapil jede to slušně jsem spokojen dříve jsem měl opel corsa b 1.2 33KW takže výkon ještě jednou takový mi určitě stačí,mám auto na normální ježdění nepotřebuji závodit,já raději upřednostnuji vzhled...a taky koukám hlavně na spotřebu
Opel Astra OPC