Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Tak dneska naše Háčko dostalo nové klubové podložky pod SPZ, vypadají moc dobře.
Staré skončily v kontejneru opodál...
Ještě jednou díky, Ototne.
Staré skončily v kontejneru opodál...
Ještě jednou díky, Ototne.
- Reklama
A naše dneska dostalo letní gumy Konečně to auto zase vypadá!
Moje H dneska mělo volno počasí nic moc zato ja celej den ležel tady na foru a dával do kupi jak astru trochu ohodit a řeknu vám to bude teda ranec zla´táků ale sem tam to neni na škodu
OPEL ASTRA H/1,7 CDTi/16V/59 KW/Essentia 5dr.
Tak a je prezuto Sorry za kvalitu, je to foceny mobilem
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Vypadá hezky, taky sem chtěl dneska přehazovat, jenže každých deset minut tady prší
Taky už to asi tento týden přezuju...
Jinak tu SPZku sis prosím tě vybral dobrovolně?
Jinak tu SPZku sis prosím tě vybral dobrovolně?
Veď je super aspoň ju nezabudne
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Podle mě je to přemalovaný ve Photoshopu, aby nebyla značka vidět. Jen je to trochu sofistikovanějším způsobem, než to zamáznout černou v malování
Tak ja som dnes dal uplnu jarnu ocistu
umyl,nalestil,vysal,umyl okna,prezul na letne a letne pneumatiky maju natrete bocnice silikonovym olejom
umyl,nalestil,vysal,umyl okna,prezul na letne a letne pneumatiky maju natrete bocnice silikonovym olejom
Astra H, 1.7 CDTi
Mas pravdu. Minuta prace ve Photo Paintu a vylezlo z toho totocorsaczek píše:Podle mě je to přemalovaný ve Photoshopu, aby nebyla značka vidět. Jen je to trochu sofistikovanějším způsobem, než to zamáznout černou v malování
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)