Ovladani oken přes klíček
Re: Ovladani oken přes klíček
Je to asi 3-5 minut nějak
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
- Reklama
nie je to len pri autach s alarmom?dark píše:Je to asi 3-5 minut nějak
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
Alarm nemám a mám to taky... je to pokud auto odemknete a poté neotevřete žádné dveře
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Programuje sa to v REC, kolega ma astru 2005 a len predne el. okna, doprogramoval som mu to cez OP-COM.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Potvrzuji - u mě to funguje taky tak .Juray píše:Alarm nemám a mám to taky... je to pokud auto odemknete a poté neotevřete žádné dveře
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
3 - 5 minut? Já byl našvanej, že se to nezamyká automaticky, jako to dělala Corsa, tam to trvalo cca 30s. Tak to musím zkusit.dark píše:Je to asi 3-5 minut nějak
Nebude to alarmom
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Tak vyzkoušeno a fakt to funguje. Akorát nechápu, proč to trvá tak dlouho, než se auto zamkne. Typický příklad když jdu nakoupit a při dávání klíče do kapsy omylem odemknu - tam mi přijde všechno delší než 30s moc dlouho.
Zavira to nekomu i okynka, kdyz se kara necha otevrena nejakou dobu?
Opel Astra H Caravan 1.7CDTI r.2005
Dobra otazka tak to zkusim.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet