Apikkk píše:Čau, když jste u tý spotřeby...kolik Vám papaj 1,9CDTi 110KW?
Mě palubák ukazuje kolem 8L...jak jste na tom Vy?
ak jazdis rychlejsie, hlavne mesto...8 l...je to v poho....
Apikkk píše:Čau, když jste u tý spotřeby...kolik Vám papaj 1,9CDTi 110KW?
Mě palubák ukazuje kolem 8L...jak jste na tom Vy?
230 km/h mě kopne omezovač Ale musi na to být počasí (nefoukat vítr), dobrá silnice a podle mě těžší auto, dal jsem to s 5ti lidma v autě, když jedu sám nebo se spolujezdcem tak 210-220 maxApikkk píše:*Teď jsem jel do Prahy a frajer s frajerou v autě, Passat B6 2.0TDI, docela to vařil, odhaduju těch 140 PS, myslel jsi že je král silnic....
Taky jsem jel asi před týdnem do Prahy...zas mi to nedalo a musel jsem si dupnout...ale byl jsem celkem sklamanej, jak teď jezdí po opravě, kdy mi přehrávali ŘJ! Když jsem ji koupil, tak jsem ji jel protáhnout do Deutsche k severnímu moři a táhla jak kobila vytáhla mi to na 240Km/h.
Ted při cestě do prahy max 210Km a konec, nevím čím to je, že je línější???
Jinak se spotřebou jsem byl celkem nespokojen, když mám nájezd 650 Km na plnou. Švagr (zdejší člen Jarod) má taky H v 88KW a říká, že dává na plnou nádrž přes 800Km. Ale čert to vem!
na fotre je tu toho spustu popisaneho od inych machrov ako ja....pohladaj...su tam aj fotkyJohnyBA píše:co je to ten EGR ventil a ako sa to cisti? po kolkych kilometroch?
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |