JAK JÍ ZVEDNOUT ZADEK ? ? ?
Re: JAK JÍ ZVEDNOUT ZADEK ? ? ?
parada ,dakujem
a menej utocnosti do tvojich prispevkov(aspon ja ju z nich citim)
Astra H, 1.7 CDTi
- Reklama
Tak jsem myslel , že se ty podložky dělají i pro předek , ale i u výrobce píšou pouze zadek
Nedaří se mě najít ani nějakou podobnou alternativu od jiného výrobce pro předek .
Asi zvýšení předku pustím z hlavy , nebo jesli je nějaký nápad kromě jiných tlumičů na zvýšení předku , napište
A názor - nebude to o 30mm pouze v zadu dělat už moc klínovitý tvar , nestačilo by 20mm ?
Nedaří se mě najít ani nějakou podobnou alternativu od jiného výrobce pro předek .
Asi zvýšení předku pustím z hlavy , nebo jesli je nějaký nápad kromě jiných tlumičů na zvýšení předku , napište
A názor - nebude to o 30mm pouze v zadu dělat už moc klínovitý tvar , nestačilo by 20mm ?
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
Tak jsem dostal ještě ten tip na alternativu podložek :
http://www.gt-tuning.cz/cs/eshop/682-sp ... yseni-vozu
Tak na tohle bych vážně potřeboval fundovaný názor , jestli to rozepření - natažení ( např. o 20mm ) by mohlo výšku předku zvednout ?
Pustil by to přední tlumič - může se tlumič o těch 20mm vytáhnout - má tam takovou vůli ?
Ztvrdčilo by to znatelně tlumení - pružení ?
Viděl jste to už někdo v praxi ?
http://www.gt-tuning.cz/cs/eshop/682-sp ... yseni-vozu
Tak na tohle bych vážně potřeboval fundovaný názor , jestli to rozepření - natažení ( např. o 20mm ) by mohlo výšku předku zvednout ?
Pustil by to přední tlumič - může se tlumič o těch 20mm vytáhnout - má tam takovou vůli ?
Ztvrdčilo by to znatelně tlumení - pružení ?
Viděl jste to už někdo v praxi ?
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
no tak to je pěkná pí..vina, už vidim jak roztáhneš pružinu na jednom závitu o 2 nebo 3 cm, myslim že vymejšlíte zbytečný ho..diny, kupte si vysněnou oktavii scout a máte vyřešeno
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
vojta píše:no tak to je pěkná pí..vina, už vidim jak roztáhneš pružinu na jednom závitu o 2 nebo 3 cm, myslim že vymejšlíte zbytečný ho..diny, kupte si vysněnou oktavii scout a máte vyřešeno
S tím máš svatou pravdu , že by to bylo o hubu - kdyby to prdlo a vzpříčilo se to .....neradno domyslet . Ještě poslední dotaz a pouštím to z hlavyvojta píše:... už vidim jak roztáhneš pružinu na jednom závitu o 2 nebo 3 cm...
Zafira má přední tlumiče s pružinami stejné , jako caravan ? Nebo má vyšší ?
Jestli je má vyšší , pasovaly by do Astry ? Ato toto je už vážně poslední dotaz
Tobě se zdá,že ty moje rady tady foru jsou útočné?Vladdo píše:parada ,dakujem
Když ti nevyhovují,tak je nečti.
vojta píše:no tak to je pěkná pí..vina, už vidim jak roztáhneš pružinu na jednom závitu o 2 nebo 3 cm, myslim že vymejšlíte zbytečný ho..diny, kupte si vysněnou oktavii scout a máte vyřešeno
VOJTA-
Mě zas připadne, že má Astra má až moc vysoko zadek, já bych tu svou radši snížil
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A co snížit jen předek?!To nejde?