JAK JÍ ZVEDNOUT ZADEK ? ? ?
Re: JAK JÍ ZVEDNOUT ZADEK ? ? ?
U mě jsou tyhle podložky až na druhem místě, ideální řešení by bylo koupit na vrakáči pera ze ZAFIRY nebo tak něco. Ale podložkam se nebránim. Až budeš vědět víc nebo tě napadne něco jineho tak dej vědět. Mrkni ještě na ,http://opel.autodoplnky.cz/opel-astra-h ... e-s3014960
ASTRA H CARAVAN 1.7CDTI r.v.2004
- Reklama
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
rad bych jen dodal co rikal milosh pokud nekdo v tom vozil velke vahy a zatezoval nadmerne tak ti utaha i pruziny tudiz auto klesne...jinak pokud chces navysit vic nez je seriovka budes muset volit mozna pruziny zafira ci meriva,pokud tedy se lisi od astry a neni to to same..
Opel Astra OPC
Me se to zase nelibi kdyz auto vypada jak ofroud
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
taky se přiklánim k názoru je to moooooooc zvedlé ale to je každeho věc.
OPEL ASTRA H/1,7 CDTi/16V/59 KW/Essentia 5dr.
Místo pružin na Zafiru stačí použít pružiny z kombíku.
Vypadá dobře tvoje zvedlá ASTŘIČKA, budou mi ale na háčkovou ASTRU pasovat pera ze ZAFIRY ? Nejsou to náhodou ty samý co tam teď mam ? Zná na tyhle otázky někdo odpověď ? Jinak moje ASTRA je vyrobená 2004 koupená leden 2005 a já ji kupoval listopad 2005, takže žádný pytle cementu. Sakra toto letí už jí budu mít pět let.
Zdravim denny, rozvody jsem zvladnul vymenit dík za rady, šlo to jako po másle. Pera z kombíku ? Hned na začátku píšu že mam CARAVAN .Takže z čeho že ty pera ?
No kdyz koukam na tu fotky s nakoplou prdeli, tak tuhle upravu sem nikdy nepochopil. Spis naopak trosku auto snizit. Aby v zatackach lip drzelo. To uz bych bral
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
No na krátkým Opelu to až tak moc nevyniká , ale mě se lto líbí a na carav. to bude ..beavis píše:....koukam na tu fotky s nakoplou prdeli, tak tuhle upravu sem nikdy nepochopil.....
Našly by se nějaký fota přizvednutých caravanů , třeba i Astra G a co na Astra G foru - Miloši nemáš přehled , jestli to tam někdo má ??
Naposledy upravil(a) bubo dne 14 bře 2010, 11:20, celkem upraveno 1 x.
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,