...Kurňa moooooc pěkné kolečka ja bych bral všema 10 ...ale moje prkenice nechce ach joooooo ....zamačknu slzičku kladivem a počkam aš bude situace lepšíApikkk píše:Ahoj, dnes jsem našel v inzerci Vámi mnoho probírané alu, které se každému líbí.
zde link: http://kola-pneu-alu.sbazar.cz/original ... 45287.html
Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
OPEL ASTRA H/1,7 CDTi/16V/59 KW/Essentia 5dr.
- Reklama
Tak já dneska poprvé za dobu, co mám astru (rok a 4 dny) měnil žárovku - displej zahlásil "Low beam" a byla to potkávačka vepředu vpravo (H7). Musím říct, že jsem čekal, že to bude horší, měl jsem strach z toho přístupu přes podběh, ale nebylo to tak strašný...
Tak Astra dneska stála přes noc venku, ráno -10, nastartovala parádně bez jedinýho zaváhání (narozdíl ode mě ), ikonka autíčko klíček pořád zhasíná před startem, tak asi chyby žhavení fakt zmizeli . Ruční diagnostickej test mi pořád nejde, nereaguje to, takže tam nevim jak sem na tom.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Ked auto nezobrazuje ziadnu chybu ma sa nieco vlastne zobrazit? Mne sa davnejsie zobrazovala klasicka chyba s CIM modulom, problem medzi klucom a immo, neslo nastartovat, az na 2-3 krat, teraz ide v pohode. Nevyslapnem ziadnu chybu. Ma sa nieco zobrazit na displeji ak to nema chybu? dikTereza píše:Tak Astra dneska stála přes noc venku, ráno -10, nastartovala parádně bez jedinýho zaváhání (narozdíl ode mě ), ikonka autíčko klíček pořád zhasíná před startem, tak asi chyby žhavení fakt zmizeli . Ruční diagnostickej test mi pořád nejde, nereaguje to, takže tam nevim jak sem na tom.
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
ja ked nemam chybu ,možem mačkat brzdu a plyn kolko chcem a nič sa mi nezobrazí
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
tiez si myslim, ze ked nie je chyba tak sa nic nedeje teraz tiez mozem pedalovat az na podlahu a nic tak to ma Terezka asi uz tiez v poriadkuAdriano2 píše:ja ked nemam chybu ,možem mačkat brzdu a plyn kolko chcem a nič sa mi nezobrazí
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
Astra jela dnes na nákupy s mojí paní.Já dostal na hraní čtrnáctidenního synka,zatím nezlobí.
Martine to je v pohode my mame 2mesicniho prcka ale nakupovat jezdim ja, to si pekne odpocines
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Aha, tak to bude asi ono. Já jsem si myslela, podle nějakýho popisu tady a fotky co sem dával myslim Oton nebo Milosh jako návod na samotest, že by se normálně mělo zobrazit ECN a pod nim samý nuly (tak to bylo na tý fotce)...Ale tohle je dobrá varianta, taky na to šlapu jak divá, ale bez reakce, superjanda82 píše: tiez si myslim, ze ked nie je chyba tak sa nic nedeje teraz tiez mozem pedalovat az na podlahu a nic tak to ma Terezka asi uz tiez v poriadku
Na hraní, hezky řečeno .martin1.9 píše:Já dostal na hraní čtrnáctidenního synka
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Kurva uz me ta zima sere Hodne sere Sorry ale musel sem si ulevit......
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)