Udaje o ALU kolech
Re: Udaje o ALU kolech
tie styri subory su image, nemusis ani napalovat, staci ich pripojit na virtualnu CDmechaniku (narp. sd4hide) a z nej to potom nainstalujes ...nasledne cracknes. Nepodarilo sa mi rozbehat update aby tam bolo aj Hcko, teda update zbehne ale crack to vzdy vrati do povodneho stavu z roku 2001
skusam teraz tahat nove EPC 3.01 z r.06 - torrent mozem poslat na mail
skusam teraz tahat nove EPC 3.01 z r.06 - torrent mozem poslat na mail
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
- Reklama
ja nasel 3.04-2008 poslal jsem PM
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
toto vyzera moc moc gut a ide to aj pomerne rychlo
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
OK zkusím ten novej.
na edonkey je uz 3.06 - 2008 ale zatím není kompletníFerdaXXL píše:ja nasel 3.04-2008 poslal jsem PM
Prostě moje zkušenost ze servisu Opel je, že Astry G vyrobený v Německu rezly méně než Astry, které se vyráběly v Polsku !!! Proto jsem se zhrozil, že sedana budu mít z Polska. Stejně ho zase v 70.000 prodámcorsaczek píše:Tys mel spatny zkusenosti s G a kupujes H? Ja nevim, asi bych se toho nebal. Polsky zavod je pomerne moderni, navic se tam vyrabela Agila, a ta patri k nejspolehlivejsim autum sve tridy a i celkove plati za spolehlive auto.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No jo!To se to někomu kupujou auta!Taky bych se tak chtěl mít
no ty mas co rikat, kdyz mas taky takovy pekny auticko ...
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No jo!Ale nemám jej NEW a nestřílím je po 70 000km )
Mám jetý 3 roky starý auto ,krterý má najetý 150tis a se*e se jak blázen!Víc než moje bejvalá astrulka f!A musím s ní bejt tak pět let!
Mám jetý 3 roky starý auto ,krterý má najetý 150tis a se*e se jak blázen!Víc než moje bejvalá astrulka f!A musím s ní bejt tak pět let!
Astru F jsem mel taky to bylo super auto, na které s láskou vzpomínám. Dokonce mi asi po najetí 1000 km po výměně rozvodů na které jsem jezdil pravidelně prasknul „šroub“ na klatce rozvodového řemene a auto se samozřejmě zastavilo. Měl jsem benzínovou 8 ventilovou 1.6 a po výměně toho prasklého šroubu jezdila Astřička zase dál bez nutnosti generálky motoru. To bylo AUTO