nejel sem nák extra rychle tak do 10 km/h ,brzdy sem našlapal tak 20 cm před vratama to už ale bylo trochu pozdě.Tereza píše:Pěkný...tos to musel ale v tý garáži pěkne vytúrovat, když ty vrata vypadaj takhle .
na autě pouze optycký šrámi
nejel sem nák extra rychle tak do 10 km/h ,brzdy sem našlapal tak 20 cm před vratama to už ale bylo trochu pozdě.Tereza píše:Pěkný...tos to musel ale v tý garáži pěkne vytúrovat, když ty vrata vypadaj takhle .
Tohle je sockárna jak prase, je to trochu mimo auta, ale i tak to jsem napíšu skrze ty vychávky pojištění.11roman11 píše:Nehradí škody na vozech,svěrených do opravy,proplati pouze spoluůčast z havarka na služebním voze, a poškozený majetek a předměty motorovým vozidlem taky neproplacejí.Kdybych do tech vrat vrazil autem zaměstnavatele nebyl by problem,ale vrata by nezaplatily pouze auto. A nejlepší na tom je kdybych ty vrata zdemoloval třeba ještěrkou nebo paletákem tak proplatí oboje jelykož bych to nepoškodil motorovým vozidlem.Hustý co ?A to si vtom pojištění připlácim pojištění řidičů, kčemu to jako je když neplatí škody na autech.A uplnej vrchol je že mi tudle pojištovnu doporučil vedoucí servisu když sem tam před dvěma lety nastupoval ...tak říkajíc já byt pjekně vřiti
Byl bych rad kdybi to tak bylo a na to co říkáš --pojištení z výkonu povolání-- se zeptám. Takle seš pojištěnej ty nebo tvůj zaměstnavatel????Kesi píše:Je to zaujímavé lebo u nás máme poistenie na škody spôsobené výkonom povolania. Tie kryjú 90 percent škody ktorú ti firma môže dať k náhrade v maximálnej výške 4 hrubých platov. Takže ak si nemal vypité zaplatíš max. 10 percent.
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |