A trochu problém z dlhými dverami na parkovisku na sídliskách kde sa stojí na tesno, ale to sa dá vyriešiť pred vystupovaním posunutím sedačky do zadusladas opc píše:musim rict ze kazdeho koho jsem vezl rikal ze je vzady v gtc hrozne moc mista tak nevim ja sam si to myslim take...nevyhoda tridverka je akorat to neprakticke nastupovani a vylezani zezadu
Astra GTC 1.6 16V SPORT
Re: Astra GTC 1.6 16V SPORT
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Reklama
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
ja na sidlistich neparkuji a pokud k tomu ma dojit tak hledam misto kde mohu zaparkovat pres dva pruhy at uz na sidlisti ci nekde u hypermaketu a ruznich nakupnich stredisek..
Opel Astra OPC
Jednou bude mít člověk dítě a když budou v tom autě jezdit pravidelně 3, tak je to lepší.Kesi píše:A prečo Terezka veď v GTC je vzadu tak isto miesta ako v Hatchbacku.
Já vím, jaká je to nastupování otrava, když mají někteří moji kamarádi třídvéř...
I přes to, že jezdím většinou sám a kupé je vážně hezčí, zvítězilo praktické rozhodnutí před estetickým.
Jasně, já neřikám, že je tam málo místa, to vůbec, mě jde jen o to nastupování a vystupování. Přece jen jsem potřebovala auto, do kterýho naložim kupu lidí a pojedem třeba 1000 km daleko, na to je 5dvéř lepší (navíc třeba mě taky napadlo, že budu mít na zadní sedačce děti jednou).Kesi píše:A prečo Terezka veď v GTC je vzadu tak isto miesta ako v Hatchbacku. A veď máte doma ďalšie auto.
Přesně no, ty děti (možná jednou), prázdninový jízdy a pod rozhodly. Punto jsem taky měla 3dvéř a ač jsem většinou stejně jezdila sama a stačilo to, pro další nákpu jsem se rozhodla rozhodně pro 5dvéřový, když byli jen 3 tak ty dveře byly moc veliký, u 5dvéř jsou dlouhý akorát.dalik píše:Jednou bude mít člověk dítě a když budou v tom autě jezdit pravidelně 3, tak je to lepší.Já vím, jaká je to nastupování otrava, když mají někteří moji kamarádi třídvéř...
I přes to, že jezdím většinou sám a kupé je vážně hezčí, zvítězilo praktické rozhodnutí před estetickým.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Mel sem 5 let Astru G, 3 dveraka. Z toho 18 mesicu pred tim nez sem ji vloni na podzim prodal v ni vozil dceru. Od narozeni do jejich 13 mesicu. Ve vajicku a pak i v detske sedacce. Ten komfort davani a vyndavani prcka do a z auta nebyl zrovna na nejvyssi urovni, ale dalo se to. Clovek si na to tak nejak i zvykne. Samozrejme ted s 5ti dverakem je to lepsi. Ale na druhou stranu byly dobry prave ty dvoje dvere v tom, ze dozadu se vcelku krasne prave pres ony velke dvere nastupovalo. Dokonce se tam i dobre davala mala. Samozrejme vzdycky sem musel pocitat pri parkovani mezi auty s trosku vetsim mistem abych mohl predni dvere poradne otevrit No kazdopadne 3 dverak zase neni tak hrozny na nastupovani a vystupovani zezadu tak jak nekdy nekdo tlacha
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
tak oprava se chýlí ke konci, ted tam mam daný původní světla ale dám tam chromový z faceliftu jako je maska a nárazník
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
no panecku, ti si s tim od vcerejska pekne hejbnul
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Tak ta chromová maska mě bere, to chci taky!!!
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
pěkné,fakt krasné ale světla se mi víc líbí ty cerne nez ty chromove...
Opel Astra OPC