vydatáKesi píše:Terka kedy si sa nám vydalaTereza píše:Tohle dělá můj muž taky, v konečnym efektu zaplatí za ten benzín jako já, ale jezdí tam stokrát za měsíc, já tam jezdim nerada, takže radši plnou.Apikkk píše:Spíš kde jsou ty časy, kdy jsem natankoval plnou
Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
už není
- Reklama
Nevdala, já jsem jenom zvyklá to tak řikat. I když v našem případě je to spíš už jenom formalitka .Kesi píše: Terka kedy si sa nám vydala
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Akosi si si veľmi rýchlo zvyklaTereza píše:Nevdala, já jsem jenom zvyklá to tak řikat. I když v našem případě je to spíš už jenom formalitka .Kesi píše: Terka kedy si sa nám vydala
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Zdravím,tak včera sa ma astra nechala v štichu....
Večer som išiel von a prídem k autu a auto veselo vyblikáva výstražnými smerovkami (neviem prečo,spusteny alarm??alebo hláška že sa vybila batéria?) no každopádne baterka k.o....štartér len cvaká....dnes to nahodím káblami a pôjdem premerať či auto dobíja.Ak odíde alternátor tak už je to moja posledná skúsenosť s Oplom ...dúfam že nie a bude stačiť len baterku dobiť.Predsa len bola tvrdá zima a baterka dostala dosť zabrať...len nechápem čo by ju mohlo vybiť počas včerajšieho dňa
Večer som išiel von a prídem k autu a auto veselo vyblikáva výstražnými smerovkami (neviem prečo,spusteny alarm??alebo hláška že sa vybila batéria?) no každopádne baterka k.o....štartér len cvaká....dnes to nahodím káblami a pôjdem premerať či auto dobíja.Ak odíde alternátor tak už je to moja posledná skúsenosť s Oplom ...dúfam že nie a bude stačiť len baterku dobiť.Predsa len bola tvrdá zima a baterka dostala dosť zabrať...len nechápem čo by ju mohlo vybiť počas včerajšieho dňa
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Dnes jsem Astřičku umyl od toho hnusu na silnicích, .. tak jsem zvědavý jak dlouho vydrží čistá
Taky jsem lestil co to slo ale pokud jeste nejde dat letni je to na prd, porad je zima.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
taky jsem se dneska dostal na umytí astřičky od soli
počasí přálo a u myčky byli snad celý Budějovice
počasí přálo a u myčky byli snad celý Budějovice
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
Myckou nicit lak, to ja radsi pekne ruco vevnitr ti to taky mycka neumyje.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ja teda moc na mycku nejsem. Radsi si hezky Astru umeju ruco. Nastesti mam kde a vody je dost Samozrejme pokud nekdo nema kde auto mejt, tak mu asi nezbejva nez zajet do mycky
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
kdepak tunelová myčka ! tam si zmršíš lak raz dva
vždycky jen ostřik tlakovkou
jéé,dneska mi známej ukazoval na netu video ( odkaz bohužel nemám ) a nějaká paní myla tlakovkou i vnitřek auta
vždycky jen ostřik tlakovkou
jéé,dneska mi známej ukazoval na netu video ( odkaz bohužel nemám ) a nějaká paní myla tlakovkou i vnitřek auta
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH