Neboj Terko, my tu mame dalnice cistounky jak detskou prdelkuTereza píše:Já jsem v sobotu nechala umejt v myčce octávku a ted jí to tak sluší, že tam budu muset vzít asi i Astru. Ale o víkendu jedem do severních čech, takže ta dálnice tomu dá stejně zase zabrat.
Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Reklama
Tak ted si mě trochu uklidnil, tak to fakt asi nechám umejt, abych tam ještě nědělala ostudu.beavis píše: Neboj Terko, my tu mame dalnice cistounky jak detskou prdelku
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Jj to bys mela Ty obzvlast hezky vymydleny Astry jsou u nas jen a jen vytanyTereza píše:Tak ted si mě trochu uklidnil, tak to fakt asi nechám umejt, abych tam ještě nědělala ostudu.beavis píše: Neboj Terko, my tu mame dalnice cistounky jak detskou prdelku
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Nebolo to dnes ale v sobotu tankoval som 46 litrov za 46,69€ na Shell. To sú naše nové ceny nafty
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Je to mozna trosku mimo tema, ale jak se ten "oteplilo", tak mi spotreba klesla o 0,5 l/100 km Aktualni mam 6,2 litriku. Jezdeno mezimesto, neco po meste. Tak nejak rychlosti limity ehm tak nejak moc casto nedodrzuju Sem zvedavej co mi bude BC ukazovat v lete
JA sem jela vyrizovat papiry do mesta a jak sem se vracela domu na vesnici tak sem malem s astrickou skoncila na poli...nejak sem neodhadla rychlost v zatacce ve ktere jezdim temer dene. Nastetsi astricka drzela i ve 110 na krajnici a nesjela..ale jak ve me hrklo, pak sem se ji omluvila a pohladila,ze je hodna a udrzela se na ceste Ale byl to sok..uz jsem se tam videla. Stesti stalo pri me...
A jinak nam auticko papa Do 5 litru a ted pres mrazy max.5.5 ( v lete jeste nevime) a to jsme jezdily na vyfouklem kole - levy zadni 0,5 atmosfery..a zjistily jsme to asi po 14 dnech u obchodu kdyz s emi zdala nejaka nahla jak stala na parkovisti A jinak sem si rikala,ze mi ustreluje zadek u ledu...myslela sem si,ze je to tim,ale nebylo...po zalepeni se na stejne ceste ani nepohnula Ale jinak se o ni starame vzorne,ono to jen tak vypada ze ji trapime
A jinak nam auticko papa Do 5 litru a ted pres mrazy max.5.5 ( v lete jeste nevime) a to jsme jezdily na vyfouklem kole - levy zadni 0,5 atmosfery..a zjistily jsme to asi po 14 dnech u obchodu kdyz s emi zdala nejaka nahla jak stala na parkovisti A jinak sem si rikala,ze mi ustreluje zadek u ledu...myslela sem si,ze je to tim,ale nebylo...po zalepeni se na stejne ceste ani nepohnula Ale jinak se o ni starame vzorne,ono to jen tak vypada ze ji trapime
Astra H Caravan 1,7 CDTi 74 kW r.v. 2005 najeto pres 300 000 km
Já jsem dneska taky tankovala, 47 litrů za 1445 Kč, kde jsou ty časy, kdy mě nádrž stála kolem 1100 Kč...
A konečně teplo, ta kosa se už nedala vydržet.
A konečně teplo, ta kosa se už nedala vydržet.
Spíš kde jsou ty časy, kdy jsem natankoval plnou
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
Tohle dělá můj muž taky, v konečnym efektu zaplatí za ten benzín jako já, ale jezdí tam stokrát za měsíc, já tam jezdim nerada, takže radši plnou.Apikkk píše:Spíš kde jsou ty časy, kdy jsem natankoval plnou
Terka kedy si sa nám vydalaTereza píše:Tohle dělá můj muž taky, v konečnym efektu zaplatí za ten benzín jako já, ale jezdí tam stokrát za měsíc, já tam jezdim nerada, takže radši plnou.Apikkk píše:Spíš kde jsou ty časy, kdy jsem natankoval plnou
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan