Snad ne, fakt jsem to tam dala jen na chvíli. A je třeba šance, že se to nějak "ojede" a bude to ok? Já se úplně bojim to ted nastartovat, nechci ten zvuk slyšet znova .vojta píše:estli si to náhodou nepřehnala a on těd prokluzuje
Pískající klínový řemen
Re: Pískající klínový řemen
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
- Reklama
tak vem mobil nebo foťák a natoč nám to ať to slyšíme a vidíme
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Určitě jsi to přehnala,dělá se to jen přiložením aby se otočil dokola,to je snad 2 vt.!!Stalo se mi to po přípravku ve spraji u Nissanu a to byl zvuk!!! když jsem otevřel kapotu prokluzovala vodní pumpa a řemen se začal pálit-dým.Po sundání a vyčistění řemene vše OK
Astra H 1.6 TWINPORT, 77kW / Z16XEP /
Já jsem to přiložila jen na chvíli, ale nevěděla jsem, kdy už je otočenej dokola a kdy ne . Tak asi už byl...Jinak dým a nic dalšího špatnýho nevidim, ale nejezdim s tim, jen včera jsem to na chvilku natočila, abych si to poslechla, zvuk se změnil.misut píše:Určitě jsi to přehnala,dělá se to jen přiložením aby se otočil dokola,to je snad 2 vt.!!Stalo se mi to po přípravku ve spraji u Nissanu a to byl zvuk!!! když jsem otevřel kapotu prokluzovala vodní pumpa a řemen se začal pálit-dým.Po sundání a vyčistění řemene vše OK
Díky, zatim počkám, zvuk se změnil, ale nicméně pořád je to hrůza. Počkám, co zejtra ten servisák vymyslí (snad to tam dojede, je to jen 5 km a už jsem s tim jela asi 20), třeba ho taky sundá a vyčistí jak píše Misut a bude klid. Ale stejně, on dělal zvuky "cvrčka" a pískal i předtim, takže bych možná zkusila ještě něco dalšího - volnoběžka byla vyfoukaná od nějakejch sajrajtů, možná jestli to nebude chtít nový napínací kladky...vojta píše:tak vem mobil nebo foťák a natoč nám to ať to slyšíme a vidíme
Zapomněla jsem napsat, jak jsem nakonec vyřešila to pískání. Po nepodařenym pokusu s promazánim se vyměnila vodní pumpa a když už jsem byli v tom, tak i klínovej řemen a napínací kladky. Docela drahá sranda nakonec, ale pomohlo to.
Ak bola vodná pumpa pridretá mohla spôsobovať ten zvuk
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Nevim sice, co znamená "pridretá" , ale byla to ona, jen já už jsem taková, že to beru z gruntu, když se to stejně muselo měnit za čas, tak to radši dělám najednou.Kesi píše:Ak bola vodná pumpa pridretá mohla spôsobovať ten zvuk
Aha, díky, to mě nenapadlo. Já nemám problém s mluvenou slovenštinou, ale v psanym projevu mi občas utíkaj souvislosti...Juray píše:přidřená
Mne piska z motora za studena tiež ,po zahriatí ani ťuk
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005