Problémy , rychlost , úpravy a vše okolo webu....
Re: Problémy , rychlost , úpravy a vše okolo webu....
tady? https://www.opel-astra-h.cz?
menil jsem odkazy s par webama tak je mozny ze nektery ma vir na strance a diky tomu ze odkaz taham z jejich stranek je problem. me to nic nepise.
menil jsem odkazy s par webama tak je mozny ze nektery ma vir na strance a diky tomu ze odkaz taham z jejich stranek je problem. me to nic nepise.
- Reklama
milouši a nezapomněl si náhodou na můj odkaz?
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
A tovis ze jo posli mi do SZ html kod tovis dite druhy doma tak u pc sedim minimalne, letos jsem dnes poprve v praci tak me omluv.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak ten vir odkazuje na www.lantraweb.cz
Otone dik napisu tamnimu adminovi at s tim neco udela a tady to docasne smazu.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak zase mi houká avast! odkazuje na adresu http: 29spots ... dal to nestíhám přečíst
Ale né při každé navštěvě
Ale né při každé navštěvě
Otone ty uz si nahraj nakej kvalitni antivir protoze ja jedu na x pocitacich kde je NOD32 a Microsoft Security Essentials a nemam nejmensi problem.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
ani AVGčko nic nehlásí
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Mám takovej návrh pro adminy: Nestálo by za to dát do kupy takový FAQ pro nový majitele háček, kde by byly zodpovězené typické otázky, který sem už X-krát poslali nováčci? Myslím otázky typu:
Otázka: Chvíli po rozjetí auta se zepředu ozve divný zvuk jako "klepnutí", co to je?
Odpověď: Test ABS.
Otázka: Mám dvouřádkový displej, když zmáčknu BC, objeví se "No Function". Proč? (jinak též: Dá se dodělat palubní počítač?)
Odpověď: Musíš mít alespoň BID, pak se dá doprogramovat, potřebuješ k tomu mj. kódy z CarPassu.
Otázka: Dá se dodělat tempomat?
Odpověď Dá, potřebuješ k tomu to a to a to...
Otázka: Dá se dodělat ovládání rádia na volantu.
Odpověď: Dá, potřebuješ k tomu to a to a to...
Otázka: Mám motor Z16XEP, občas startér točí déle, než motor chytne. Je to normální?
Odpověď: Je
A tak podobně, a tak dále. Samozřejmě by pak odkaz na to chtěl dát velkým písmem na nápadné místo a nové členy za položení otázky, která je v tomhle zodpovězená, náležitě pranýřovat
Co myslíte?
Otázka: Chvíli po rozjetí auta se zepředu ozve divný zvuk jako "klepnutí", co to je?
Odpověď: Test ABS.
Otázka: Mám dvouřádkový displej, když zmáčknu BC, objeví se "No Function". Proč? (jinak též: Dá se dodělat palubní počítač?)
Odpověď: Musíš mít alespoň BID, pak se dá doprogramovat, potřebuješ k tomu mj. kódy z CarPassu.
Otázka: Dá se dodělat tempomat?
Odpověď Dá, potřebuješ k tomu to a to a to...
Otázka: Dá se dodělat ovládání rádia na volantu.
Odpověď: Dá, potřebuješ k tomu to a to a to...
Otázka: Mám motor Z16XEP, občas startér točí déle, než motor chytne. Je to normální?
Odpověď: Je
A tak podobně, a tak dále. Samozřejmě by pak odkaz na to chtěl dát velkým písmem na nápadné místo a nové členy za položení otázky, která je v tomhle zodpovězená, náležitě pranýřovat
Co myslíte?