Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
za 300 je v pohodě... Já v prosinci platil asi 1800 za odtah A prej že odtahujou, jen když překážíte dopravě. Nevim jak jinde, ale plzeňská MP, to jsou mimořádní dementi.
- Reklama
milosh píše:Apikku jojo MP uz jsem to zalepil na jejich zakladne
Miloši, příště napiš a já ti to zařídím...Minulý týden jsem si nechtíc stoupl na invalidy, trošku jsem nepochopil odkud ta značka platí , příjdu po 30min a copak tam nemám, žlutý papír s upozorěním od MP...a tohle by bolelo, stání na invalidech je mnohem závaněžněší...pokuta 6-12tis, nebo až zákaz činnosti...
Tak jsem tam přišel s prosíkem a udělal jsem ze sebe blbce a smázli to...díky bohu špatní parkování jinak není broblém smáznout
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
Dneska sem si vyzvedl v Usti u Opela ostrikovace celniho skla z Insignie. Tak uz aby bylo pocasko je prdnout na Astru. A chvili pred tim sem poklabosil s Miloshem a pritom sem provedl spionaz funkci jeho GIDu Mam v planu vymenit muj BID prave za GID, tak abych vedel do ceho jdu Doufam ze si Milosh niceho nevsiml
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Tak ja se pripravuji na koupi 17tek. a najednou jsem zjistil ze mam nakoplej prah pode dverma ridice, coz me totalne nasralo....
(ne moji vinou, pujcil jsem auto
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Co na ty 17ky obujes za gumy? Myslim rozmery?couddy píše:Tak ja se pripravuji na koupi 17tek. a najednou jsem zjistil ze mam nakoplej prah pode dverma ridice, coz me totalne nasralo....
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Jo děkuju za dotaz. Popravdě nevím. Nechám si poradit. Rozhodně Br ER300.
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Tak my jsme dneska vstávali v 5:30 (zase začala škola), takže musela Astra poprvý od opravy, což je asi už tři tejdny, stát venku mimo garáž. Tak jsem si aspon vyzkoušela, jak to žhaví. Naskočila napoprvý a ani neškitala, ale ona byla taky houby zima, jen -5...ale i tak mi to udělalo radost (ovšem ty chyby hlásí dál).
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
At už je teplo a at můžu umejt auto!Jinak zachvíly zapomenu jakou má astra barvu!Tuna bordelu!
Terezka: ty bláho, o půl šesté bych nevstal!! Hlavně že holka naskočila a ty se s dostala do schule!
Terezka: ty bláho, o půl šesté bych nevstal!! Hlavně že holka naskočila a ty se s dostala do schule!
Ted mi kolega doporucil si na idnes precist clanek o rakovine varlat, postihuje pry nejvic muze mezi 25-35 lety, tak se jdu vysetrit
Otone nemam problem ,meju jak je aspon nula, coz je kazdych 14 dni aspon 1 den takze v klidu, ja mam umyto
Otone nemam problem ,meju jak je aspon nula, coz je kazdych 14 dni aspon 1 den takze v klidu, ja mam umyto
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hod sem odkaz!