Automaticka klimatizace - teplota
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Automaticka klimatizace - teplota
Je rozdiel pri nastaveni ECO a 22 stupnov a ked zapnes klimu a das AUTO, vtedy je v aute fakt 22. Teda sa aspon aut. klima snazi na tuto teplotu dostat a vyhriat, resp. schladit interier. Ja jazdim v zime na ECO, aby mi bolo ako tak teplo, ked su teraz vonku mrazy, tak musim mat nastavenu teplotu na tych 25-26 stuonov.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
- Reklama
Svítící kontrolka ECO znamená,že jsi vypnul kompresor klimatizace!!!V zimě ti kompresor pomáhá s vysušováním vzduchu v interieru.
Ale zvysi se spotreba ne?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
To deci ani nepoznáš.
Kdepak. To je cidlo intenzity slunecniho svetla. Ma ho jen digi klima a na tomto miste je obvykle i u jinych znacek vozu.Bobila1 píše:Čidlo je pred predným oknom v strede, taká malá gulička na mriežke
Teplomeru je udajne po interieru vice. Nejsou napriklad na A sloupcich?
co zanesenej kabinovej filtr ? aspoň si myslím,že má na to určitý vlivlopuch píše:Chci se zeptat na Vase postrehy s topenim ve vozidle.
Mam automatickou klimu, a v rezimu AUTO - ECO pri nastaveni teploty 22'C mame v aute pocit, ze je stale zima. I po delsi ceste (napr. po hodine jizdy)
Upozornila me na to zena, ktera subjektivni pocit teploty porovnava s RAV4 (2008) Dualclima, kde 22'C je neuveritelny vedro.. Tak se chci zeptat, jak Vam topi auto s auto jednotkou?
Asi vezmu teplomer a pokusim se zmerit teplotu na ruznych mistech interieru..
je fakt že Astřička začne topit se zpožděním,tak chvilku trvá než se interier zahřeje (a taky nemáme garáž)
přes zimu mám taky ECO režim,ale spíš používám směrové nastavení - nohy.sklo,kombinace, tzn. AUTO režim se zruší
ono totiž,jak tu někdo zmiňoval,tak režim AUTO je dosažení teploty rovnoměrně v celém autě automaticky a zdá se,že to trvá déle
takto auto vytopit
manželka si topí na stupeň HI - t.j. 28 st. a více
ale jak píšeš, bude tam někde zakopanej pes, no pak se ozvi,jestli něco zjistíš,taky mě to zajímá
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
No to jsate docelka zmrzlici ja jezdim maximalne na 19c, rano to dam i na 16-17 a topi to slusne ale jak se to vytopi tak se to vypne a je treba pridat tak o stupen 2, drive jsem to mel na 22 a to fakt bylo vedro, nedovedu si predstavit mit tam 28, tak v lete leda ale s vypnutym motorem
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
no dyť píšu že manželka si tak topí, je to zmrzlíkmilosh píše:No to jsate docelka zmrzlici ja jezdim maximalne na 19c, rano to dam i na 16-17 a topi to slusne ale jak se to vytopi tak se to vypne a je treba pridat tak o stupen 2, drive jsem to mel na 22 a to fakt bylo vedro, nedovedu si predstavit mit tam 28, tak v lete leda ale s vypnutym motorem
taky lapám po dechu, když nasednu a hned kroutím knoflíkem doleva, to se fakt nedá vydržet, máš recht
jo a to má ještě vyhřívanou podložku do autozapalovače
ženy,ženy,jsou jak ti rozverní školáci
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
Kdepak. Je to jak čidlo teploty, tak slunečního záření.x-father píše:Kdepak. To je cidlo intenzity slunecniho svetla. Ma ho jen digi klima a na tomto miste je obvykle i u jinych znacek vozu.Bobila1 píše:Čidlo je pred predným oknom v strede, taká malá gulička na mriežke
Teplomeru je udajne po interieru vice. Nejsou napriklad na A sloupcich?
Jinak čidla teploty jsou už pak jen na skříni topení.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
..problém může být i v samotném topném tělese, tedy přesně v jeho výkonu. Jinými slovy, pokud je topné těleso nětěsné (myslím vnitřní netěsnost), tak teplá voda neprotéká tak jak má a tudíž nepředává potřebné množství tepla.lopuch píše:Chci se zeptat na Vase postrehy s topenim ve vozidle.
Mam automatickou klimu, a v rezimu AUTO - ECO pri nastaveni teploty 22'C mame v aute pocit, ze je stale zima. I po delsi ceste (napr. po hodine jizdy)
Upozornila me na to zena, ktera subjektivni pocit teploty porovnava s RAV4 (2008) Dualclima, kde 22'C je neuveritelny vedro.. Tak se chci zeptat, jak Vam topi auto s auto jednotkou?
Asi vezmu teplomer a pokusim se zmerit teplotu na ruznych mistech interieru..
Zafira B 1,9 CDTi, 74kW