Žhaviče
Re: Žhaviče
Ano mám 16V. Samozrejme, že som ich nemenil ja, ja sa tomu tak akurát rozumiem! Len som sa pýtal mechanika, predtým než som ich dával meniť, či je stým veľa práce a on povedal, že ani nie, že nie je to nič zložité. Neviem, ako to je u 8V motoroch.
Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1
- Reklama
chci se zeptat, nemáte někdo představu kolik km by měly žhaviče asi tak vydržet? Mně se objevila chyba 38008, což pokud vím je chyba žhavičů a taky po vyzkoušení je jeden skutečně mrtvej, ale v eshopu, kde jsem chtěl žhaviče objednat, se při mém počtu km (90000) divily, že nějaký odešel, že prý dnes vydrží i 300000km, jestli prý není chyba někde jinde.
Co nato říkáte, kolik km vydržely vám? Díky za každou odpověď.
Co nato říkáte, kolik km vydržely vám? Díky za každou odpověď.
Opel Astra H Caravan, 1.9CDTI 110kW, 11/2004
300tis je blbosť. Životnosť žhavičov závisí nie od km ale od počtu studených štartov.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Kesi, známý měl firemní Combo 1,7, najeli na něm 300tkm než se ho zbavili a žhavící svíčky prý neměnili.. Je to jako se vším, můžou vydržet a nemusí...
no 300tis asi těžko, to sou zas nějaký chytrý
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Možná, ale je to kluk, který nemá potřebu mi věšet bulíky na nos... Netvrdil, že v době prodeje byly OK, jen že je neměnili a Combo startovalo bez problémů..
Mohol mať 300tis., to nepopieram - ale počet studených štartov? Koľko krát žhavil studený motor?
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
No jo a někdo už je během 2 tisíc km měnil dvakrát a pořád bez výsledku .
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Ja za poslednich cca 30 tis km menil dva. Auto ma ted 170 tis. km.
aka znacka zhavicov je podla vas dobra v pomere cena/vykon....mam motor Z19DTH...
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI-Z19DTH