Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Me uz slusne toci ta sul na aute Tak hlavne kvuli ni ji chci umejt. Silnice vypadaj suse, pocasi hlasej dobry, tak snad nejakou chvilku Astra zustane cista
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Reklama
Tak včera som namontoval alternátor po oprave a vyčistil AGR ventil. Poviem vám bol to humus (AGR). Neviem načo to vymysleli - spaliny do sania?! Pánom z vývoja nas.... do rúk a tri dni nepustiť k vode. Namontoval som aj záslepku Ala Fiat od Swabela. Zatiaľ všetko "OK"
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
tak můj Caravánek zanedlouho dostane klubové samolepky astra-h profil combi . Radim R. se konečně ozval, moje pošta se mu házela do spamu,proto ta odmlka.
Momentálně je nemocný, tak ještě budu muset chvíli vydržet, tímto ho pozdravuji a přeji brzké uzdravení.
Jinak se na auto ani nemůžu podívat,jak je špinavý, ještě, že chodím z práce za tmy. To vypadá pak docela i hezky
Momentálně je nemocný, tak ještě budu muset chvíli vydržet, tímto ho pozdravuji a přeji brzké uzdravení.
Jinak se na auto ani nemůžu podívat,jak je špinavý, ještě, že chodím z práce za tmy. To vypadá pak docela i hezky
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
to vymyslely zelený hlavyKesi píše:Tak včera som namontoval alternátor po oprave a vyčistil AGR ventil. Poviem vám bol to humus (AGR). Neviem načo to vymysleli - spaliny do sania?! Pánom z vývoja nas.... do rúk a tri dni nepustiť k vode. Namontoval som aj záslepku Ala Fiat od Swabela. Zatiaľ všetko "OK"
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Ideálne by to bolo celé odstaviť. Keď som videl aký bordel ide do sania tak neverím že je to ekologickejšie
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Dnes jsem to mel za 300 Parkovani me meste je sileny, paradoxne na stejnym miste kde ja stojim jednou za rok parkuje kolegyne z prace a plati malokdy, ja pokazdy kdyz se tam postavim No mohlo to byt horsi.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Čau Milouši, od koho si to měl za 300? Od městský? Jde to smáznou
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Vymena oleja a filtra, precistenie kontaktov vo svorkach - konektoroch na prednych kolesach, lebo mi palubovka obcas svietlila ako vianocny stromcek a vynechavalo ABS, ESP a IDS+. Bolo to zaoxidovane...
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Apikku jojo MP uz jsem to zalepil na jejich zakladne
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet