Zadní dveře ZAFIRA
- merlin
- Kontaktovat uživatele:
Zadní dveře ZAFIRA
Zdravím ,
mohu se Vás zeptat zda již někdo řešil stálý problém Zafir ? Stále špinavé zadní dveře ? Stačí malinký deštíček a zadní dveře jsou jako prase.
V létě se to nějak snad přežije, ale teďkom v zimě ... no hrůza...
Co zadní zástěrky ? Nějaký nápad ?
Nechci ,aby Zafča vypadala stále takto .... ( Astra je při té samé jízdě čistá )
Díky moc
mohu se Vás zeptat zda již někdo řešil stálý problém Zafir ? Stále špinavé zadní dveře ? Stačí malinký deštíček a zadní dveře jsou jako prase.
V létě se to nějak snad přežije, ale teďkom v zimě ... no hrůza...
Co zadní zástěrky ? Nějaký nápad ?
Nechci ,aby Zafča vypadala stále takto .... ( Astra je při té samé jízdě čistá )
Díky moc
Astra-G Z14XE / 2003 , Zafira B - 1.8 ENJOY IV/2008 / silver
- Reklama
Re: Zadní dveře ZAFIRA
To je u aut s kolmou zádí asi normální...
Merline,
mám pocit že u Caravanu je to stejný, s přibývajícími kilometry je pohled do zpětného zrcátka stále smutnější za tohoto počasí
zástěrky jsem nikdy nepoužíval, nemohu sdělit zda to pomůže
mám pocit že u Caravanu je to stejný, s přibývajícími kilometry je pohled do zpětného zrcátka stále smutnější za tohoto počasí
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
Máš pravdu.... je to děsné.
Já jsem se poptával, a bylo misděleno, že zástěrky to nevyřeší, jen to trochu zmírní. Ale přesto uvažuji o jejich koupi a to i dopředu, neboť bez nich jde na dvere taky všechen sajrajt a navíc i kamínky a to se mi vůbec nelíbí...
Já jsem se poptával, a bylo misděleno, že zástěrky to nevyřeší, jen to trochu zmírní. Ale přesto uvažuji o jejich koupi a to i dopředu, neboť bez nich jde na dvere taky všechen sajrajt a navíc i kamínky a to se mi vůbec nelíbí...
Zafira 1,9CDTI (110kW) .....
Možno by pomohol spojler nad zadné okno. Nech ale posúdia tí čo ho majú. Zásterky pomôžu tak na boky
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- merlin
- Kontaktovat uživatele:
Díky pravdouje to, že jsem párkát jel s Vectrou-Caravanem a bylo to něco podobné jako u Zafiry, ale méně než u Zafčy.tlumex píše:Merline,
- merlin
- Kontaktovat uživatele:
No spoiler jsem viděl loni v Rakousku a ten spoiler nějak moc Zafiře na kráze nepřidal. Vím, že aerodynamika je zcela jasná věc, že proudění vzduchu udělá své a veškerý bord... se pak sráží dolů na záď auta. Abych pravdu řekl, na můj dotaz u nás v servisu mi bylo řečeno, že zatím nic takového nemají, snad bych mohl použít něco na Astru.
- merlin
- Kontaktovat uživatele:
Našel jsem pouze nějaký zadní spoiler na Zafiru-A http://www.agauto.sk/detail/spoiler-zad ... a-322.htmljaromirp píše:Máš pravdu.... je to děsné.
zkus www.irmscher.cz, nevím tedy jestli něco mají...
Mají za 285 Eur