já taky přemýšlel že pošlu GTC dál ale zatím nemám to srdce na to když jsem mu koupil volant CID a takcorsaczek píše:No a poláci se naskládali 4 do Fiata 126 a pelášili do Jugoslávie na 14 dní... Taky to šlo. Prostě jsem rozmazlený
Zajedu do AAA plus jednoho bazaru, co dost bere Oply a uvidíme. Pravděpodobně se na to vykašlu, namontuju na střechu rakev a budu s ní jezdit furt
Ocenění Astry
Re: Ocenění Astry
už není
- Reklama
Já měl stejný choutky, vloni jsme koupil GID, ale zatím nejsem schopný domluvit se s RomanemK, takže display čeká v garáži. Takže by mohl rovnou do novýho
Petře, nabídka ojetých kombíků je docela velká, jen mne překvapila převaha dieselů nad benzínem..
no dle prodejních statistik je u háčka 50% benzín a 50% diesel, ale třeba u corsy D je to 9:1 ve prospěch benzínu
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
No přece abys vozil na akce sud piva až dva, ne?Adriano2 píše:ja zas riešim opak...mám 21 ...a mám kombika a kamaráti sa ma pýtaju na čo mi je kombík keď nemám ešte rodinu ani nič ....
No kombik v tvych letech bych vedel jak vyuzit a ti co maji maly auta by akorat zavideliAdriano2 píše:ja zas riešim opak...mám 21 ...a mám kombika a kamaráti sa ma pýtaju na čo mi je kombík keď nemám ešte rodinu ani nič ....
Az prijde rodina nebudes nic muset resit
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ja proste mam rád prostor a preto kombík...ďalšia vec jazdím na automobilové preteky a v kombíku sa krásne vyspím,potom do chorváska k moru napr,naložím tam všetko a nemusím si povedať toto nechám doma ,toto nechám doma....a ako hovorí emvee trebars aj ty sudy pivka
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Tak dneska v klídku zasedla rodinná rada a rozhodli jsme se, že na to kašleme. Máme doma spolehlivý auto, který známe, vejdeme se do něj i s 2 dětma, jen prostě míň komfortně. Riskovat při výměně, že člověk koupí špatnej kus se mi nechce, hodnota navíc teď už bude klesat pomaleji.
Jinak byl sem se ještě dneska zeptat v jednom bazaru, kde mají tradičně hodně Opelů a pan majitel mi dobře pobavil. Prý zásadně bere auta s českým původem, protože má 100% jistotu původu, nesfalšovaných kilometrů, i toho, že auto nebylo bourané. Naopak dovezená auta mají v 99.9% stočené kilometry a v tom zbytku jsou to opravené bouračky.
Jen pro zajímavost - zajímalo by mě, jestli se fakt dají stočené kilometry sfalšovat tak dokonale, že to nikdo se sebelepší diagnostikou nepozná - pokud sem tady sledoval témata, tak právě je poznat, že se někdo hrabal v řídící jednotce a z toho lze odvodit, že něco nesedí. Ale pokud ŘJ i budíky ukazují stejný čísla? Může být přesto auto stočené?
Jinak byl sem se ještě dneska zeptat v jednom bazaru, kde mají tradičně hodně Opelů a pan majitel mi dobře pobavil. Prý zásadně bere auta s českým původem, protože má 100% jistotu původu, nesfalšovaných kilometrů, i toho, že auto nebylo bourané. Naopak dovezená auta mají v 99.9% stočené kilometry a v tom zbytku jsou to opravené bouračky.
Jen pro zajímavost - zajímalo by mě, jestli se fakt dají stočené kilometry sfalšovat tak dokonale, že to nikdo se sebelepší diagnostikou nepozná - pokud sem tady sledoval témata, tak právě je poznat, že se někdo hrabal v řídící jednotce a z toho lze odvodit, že něco nesedí. Ale pokud ŘJ i budíky ukazují stejný čísla? Může být přesto auto stočené?
může, dnes už se to umí měnit i v jednotce po kabelu, bohužel
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Adriano2 píše:ja zas riešim opak...mám 21 ...a mám kombika a kamaráti sa ma pýtaju na čo mi je kombík keď nemám ešte rodinu ani nič ....
Však on se ti bude jednou hodit!A kolikrát ho určitě využiješ i ted ne?