Loketni operka do Astry H
Re: Loketni operka do Astry H
Takze spis nez operka spolejezdce zajima kde se ceho chytnout
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Reklama
Tak přibyl někdo další , kdo si pořídil tuto opěrku ??misut píše:......nástavec 350,- originál a k tomu opěrka 590,- celkem 940,- ........
Napište , jak Vám sedí a celkovou spokojenost s tímto modelem ??
PS : Tak dneska taky provedena objednávka , dodání do 10ti dnů , po montáži dám info o spokojenosti
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
Tak dokončím seriálek o loketce , kterou tady našel a popsal ,,misut,,
Jelikož mám šedý interiér , pořídil jsem i šedou loketku . Po montáži na armster nástavec ( byl origo černý , přestříknut na šedo ) byla pro mě výška moc vysoko a kvůli vzdálenosti dost dopředu nešlo dostat se na brzdu , tak jsem musel upravit výšku tunelu seříznutím plastu a posunutím nástavce dolů asi o 3 cm a dozadu taky 3 - 4 cm . Teď je loketka podle mých předatav , na ručku se dosatnu taky pohodlně , řazení 100% pohodlné a protože volant většinou držím levou rukou , pro pravou ruku je to ideální podpěrka pod loket a předloktí . Uvnitř je dost místa na drobnosti , brýle , klíče , baterku , ve víku držák propisky.... ale proti klechtání a promýchání obsahu při odklopení loketky , by to chtělo vymyslet nějaké suché zipy , nebo úchytky .
Nějaké foto pro inspiraci .
Jelikož mám šedý interiér , pořídil jsem i šedou loketku . Po montáži na armster nástavec ( byl origo černý , přestříknut na šedo ) byla pro mě výška moc vysoko a kvůli vzdálenosti dost dopředu nešlo dostat se na brzdu , tak jsem musel upravit výšku tunelu seříznutím plastu a posunutím nástavce dolů asi o 3 cm a dozadu taky 3 - 4 cm . Teď je loketka podle mých předatav , na ručku se dosatnu taky pohodlně , řazení 100% pohodlné a protože volant většinou držím levou rukou , pro pravou ruku je to ideální podpěrka pod loket a předloktí . Uvnitř je dost místa na drobnosti , brýle , klíče , baterku , ve víku držák propisky.... ale proti klechtání a promýchání obsahu při odklopení loketky , by to chtělo vymyslet nějaké suché zipy , nebo úchytky .
Nějaké foto pro inspiraci .
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
- maro.sk
- Kontaktovat uživatele:
co sa tyka "loketni operky" pre Astru H, tak moj nazor je, ze je pouzitelna len pre jazdu po dialnici a inak len ako pridavny ulozny priestor (jeden z mala praktickych v Astre H). Jazda v meste (caste preradovanie) je utrpenim a kto neveri, nech si to vyskusa.
Pred par hodinami som absolvoval 1.000 km svojim autom, a hned po prijazde do mesta som ju vyklopil do nezavadzajucej polohy
skuste si z tycho fotiek vydedukovat optimalnu polohu riadiaca paka vs. opierka:
http://news.auto.cz/?sekce=foto&ga_uid= ... 5736a55c86
Pred par hodinami som absolvoval 1.000 km svojim autom, a hned po prijazde do mesta som ju vyklopil do nezavadzajucej polohy
skuste si z tycho fotiek vydedukovat optimalnu polohu riadiaca paka vs. opierka:
Astra H 1.6/85kW Enjoy (2008)
Maro, nevidim problem, me tam radici paka neprekazi, dam D opru se a jedu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No nevim.maro.sk píše:co sa tyka "loketni operky" pre Astru H, tak moj nazor je, ze je pouzitelna len pre jazdu po dialnici a inak len ako pridavny ulozny priestor (jeden z mala praktickych v Astre H). Jazda v meste (caste preradovanie) je utrpenim a kto neveri, nech si to vyskusa.
Mam original operku a podle me je velmi zdarila. Vyhovuje me. Jezdim prevazne po meste a jezdim zostra, takze radim porad. Kdyz si dam nekde na dalnici kelimek s kafem pod operku a tu kvuli tomu odklopim nahoru, tak sem z toho nervozni a nevim co s rukou.
Ale ja sedim v aute dost vzadu. Vzhledem k tomu, ze jde operka se sedackou, tak si dovedu predstavit, ze pokud nekdo sedi se sedackou hodne posunutou dopredu, tak uz se dostava na radicku spatne.
zdravim chci se zeptat mam origo loketku k sedadlu chycenou a zda se mi že by mohla byt silněji přišroubovana mně se zda že se moc hybe da se to nějak dotahnout?nebo to tak ma byt?
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Ahoj, taky bych měl otázečku k originální loketní opěrce. U opěrky se mi podařilo zlomit tu kliku pro otvírání a zavírání. Nevíte jestli se to dá někde sehnat sólo?
Díky všem.
Díky všem.
Opel Astra H Caravan 11/2006, 1.6 16V 77kW Z16XEP (2009-2017)
Volkswagen Touran 04/2017, 1.4TSI 110kW (2017-)
Volkswagen Touran 04/2017, 1.4TSI 110kW (2017-)
Na uchycení opěřky se dělaly 2 verze toho kloubu, právě proto, že na prvních modelech nebyl dostatečně silný. Takže jedině asi koupit novou opěrku s tím novým, silnějším kloubem...martini píše:zdravim chci se zeptat mam origo loketku k sedadlu chycenou a zda se mi že by mohla byt silněji přišroubovana mně se zda že se moc hybe da se to nějak dotahnout?nebo to tak ma byt?
Ahoj,máte někdo zkušenosti s montáží originální loketní opěrky do Zafiry B?Mám možnost ji získat od známého,ale u SRBY mi řekli,že jde montovat jen do některých sedaček,má snad jinou kovovou část opěradla.U Steigera mně řekli,že by to neměl být problém,takže teď nevím,co je pravda a nerad bych vyhazoval peníze,když by pak montáž nebyla možná.
Děkuji předem za odpovědi
Děkuji předem za odpovědi