Udaje o ALU kolech
Re: Udaje o ALU kolech
No ale moje zkušenost je taková, že originální poklice na org. ráfkách drží mnohem lépe než nějaký nonejm. Jasně záleží na konkrétních poklici. Ale nonejmů jsem už ztratil docela dost, ale org. jen jednu a za to si ještě můžu sám. Byl prasklý jeden ten držák, ale stejně sem ji narval na přední pravé kolo.
Pak jsem jednou jel docela svižně a uviděl na silnici jámu jako hrom, ale už jsem se nemohl vyhnout, protože proti jelo auto. Takže jsem jen stihnul jen trochu přibrzdit. Když jsem najel do díry viděl jsem, jak mě předjela moje vlastní poklice. Bylo to z kopečka ve městě a valila si to holka slušně rychle. Dole po cca 200 metrech byla křižovatka a já se celých těch 200 metrů modlil, aby někam uhnula. Naštěstí ani na jedné straně vozovky nebyl žádný chodník, ale jela přímo do středu křižovatky ve tvaru „T“ Jen si pamatuju, že to bylo krušných pár vteřin a krve by se ve mně nedořezal Poklice proletěla křižovatkou jako o život a už jsem jí nikdy nenašel. Takže od té doby mám velice kladný vztah k originálním poklicím Ani nevím proč ...
Pak jsem jednou jel docela svižně a uviděl na silnici jámu jako hrom, ale už jsem se nemohl vyhnout, protože proti jelo auto. Takže jsem jen stihnul jen trochu přibrzdit. Když jsem najel do díry viděl jsem, jak mě předjela moje vlastní poklice. Bylo to z kopečka ve městě a valila si to holka slušně rychle. Dole po cca 200 metrech byla křižovatka a já se celých těch 200 metrů modlil, aby někam uhnula. Naštěstí ani na jedné straně vozovky nebyl žádný chodník, ale jela přímo do středu křižovatky ve tvaru „T“ Jen si pamatuju, že to bylo krušných pár vteřin a krve by se ve mně nedořezal Poklice proletěla křižovatkou jako o život a už jsem jí nikdy nenašel. Takže od té doby mám velice kladný vztah k originálním poklicím Ani nevím proč ...
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
- Reklama
Ja ty poklice mam. On ten plechovej disk je delanej tak, aby ho cela poklice kryla, takze ma velke diry a bez te poklice vypada otresne. Za celou minulou zimu me je nikdo neukrad a to je mam v Praze. Jednak to vypada hodne realisticky a ze je to poklice poznate az pri blizkem pohledu, takze hned tak nekoho nenapadne ze by to slo ukrast. Druha vec je, ze na obycejny plechac to nenasadite. Ta poklice pasuje zase jen na ten plechac z ktereho se to vzalo, takze to vyuzije jenom nekdo kdo ma na aute taky.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak v tom případě ano!Kdybych naně měl tak bych do nich šel!
Za tu cenu je lepší koupit jeté lité kola. Jeté originály se dají koupit i pod 8000,- za 4ks
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Je fakt,že ta cena je šílená!To bych taky radši na zimu koupil nějaký pěkný litáky.Ale zase na druhou stranu by mě bylo líto je ničit v zimě!Ta zima se na nich podepíše.Sůl atd.
Já mám sadu litých kol i na zimu (mají jednu za sebou) a zatím nepozoruju, že by se to na nich podepsalo. Když nejsou odřené, tak sůl nemá šanci se přes lak dostat ke slitině, ze které jsou... řekl bych že vydrží v zimě víc než plechy.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
¨No tak pokud ty plechy po zimě zuješ a hodíš do sklepa ,tak určitě!Po zimě jsem vždycky kola pořádně umyl a vydrhnul a ošetřil pneumatiku jakým si tím přípravkem.A plecháče byly furt dobrý,než jsem je prodal se starým autem co jsem měl!
To stejný dělám s letníma kolama!Když se mi přes léto povede na nich udělat nějáký ten oděrek ,tak přes zimu kytuju a stříkám lakem ve spreji...
To stejný dělám s letníma kolama!Když se mi přes léto povede na nich udělat nějáký ten oděrek ,tak přes zimu kytuju a stříkám lakem ve spreji...
Tak takovou peci moje pneumatiky neznaji Jeste se musim hoodne co ucit
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Auto je můj koníček
No budes se divit, ale vsimnul jsem si toho. S jakou laskou, peci a hlavne trpelivosti zakladas nove temata. Jen tak dal ... Ja jsem bez auta joko bez duse. A taky bez nohou