Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Mám dojem, že jsem dnes ráno před 8 ve Zlíně na hlavní od Otrokovic potkal Dalíka a jeho černou (až šedou ) Astru. Jel jsem hned vedle, ale ve služební octávce
- Reklama
Jojo, to jsem byl určitě já , valil jsem si to na (úspěšnou) zkoušku z mikroekonomie
Jen těch Octávek jezdí hodně, takže ty mi zrovna v paměti moc neuvíznou
Jen těch Octávek jezdí hodně, takže ty mi zrovna v paměti moc neuvíznou
To je mi jasné, taky se po nich nedívám
Já dnes viděl v UL miloshe, na křižovatce Velká hradební x Bratislavská. Dával jsem mu přednost, blikal na něj, ale nepoznal mě. Ani se nedivim, jel jsem služební Fábkou a navíc s pražskou značkou.
Tak miloshi to bliknutí neznamenalo "hejbni sebou" od pražáka, ale to jsem byl jáááá
Tak miloshi to bliknutí neznamenalo "hejbni sebou" od pražáka, ale to jsem byl jáááá
Mikro, hmm, gratuluju, já dneska byla s přítelem na zkoušce, taky šel na mikro, jsem ráda, že jsem ho dělala už v prváku. Každopádně gratuluju.Dalik píše:Jojo, to jsem byl určitě já , valil jsem si to na (úspěšnou) zkoušku z mikroekonomie
Ty jo, jak já mám někoho potkat, když jste všichni koncentrovaný na Moravě!!!
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Hehe pozde ale prece, no konecne me nekdo potkal, koukam vsichni jezdime ve sluzebakachpueblo píše:Já dnes viděl v UL miloshe, na křižovatce Velká hradební x Bratislavská. Dával jsem mu přednost, blikal na něj, ale nepoznal mě. Ani se nedivim, jel jsem služební Fábkou a navíc s pražskou značkou.
Ja dnes potkal asi Davida Tomka (Tomko) smer TP-Dubi, pokud se nepletu?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Neviem taký tu asi nie je. Ale pekná je
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Asi jsem potkal jednoho budouciho clena - doufam, byl jsem na poste a kdyz jdu k autu vidim ze tam vedle stoji zafira 1.8 takze stejna motorizace jako mam ja a za chvili k ni prisel jeji majitel tak jsem mu dal letacek rekl co a jak a jel domu
miloši pojedeš na sraz do havl. brodu